ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο ΓΣΠ την βλέπει αλλιώς!

Στο ΓΣΠ την βλέπει αλλιώς!

Ο «νόμος του ΓΣΠ» θέλει να ισχύσει η Ομόνοια την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, ξεπερνώντας ένα δύσκολο εμπόδιο, το δυσκολότερο μέχρι σήμερα και να ανακτήσει δυναμική και να εισέλθει για τα καλά στον δρόμο της διάκρισης.
Το εμπόδιο της ΑΕΚ είναι ψηλό, όμως δεν φοβίζει την Ομόνοια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΠ. Με σύμμαχο τον κόσμο της όλα τα μπορεί! Πέντε παιχνίδια στο σπίτι της έδωσε η Ομόνοια και κέρδισε τα τέσσερα, ενώ σε ένα έμεινε στην ισοπαλία. Μάζεψε δηλαδή 13 από τους 15 διεκδικήσιμους βαθμούς. Καλός απολογισμός, που μπορούσε να ήταν και καλύτερος αν δεν απέφυγε την απρόσμενη ισοπαλία με τη Δόξα. Τότε, θα μιλούσαμε για το απόλυτο!
Στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια, η Ομόνοια πέτυχε 13 γκολ και δέχθηκε 5. Η επιθετική γραμμή είναι η δύναμή της και θα επιδιώξει να την αξιοποιήσει και την Κυριακή, την ώρα που θα πρέπει να προσέξει τα νώτα της αφού θα έχει απέναντί της, την ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Το μηδέν στην άμυνα θα πρέπει να το ψάξει με νύχια και δόντια, ώστε ακόμη και με ένα γκολ να είναι νικήτρια. Η Ομόνοια σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και θα θελήσει να το κάνει σε άλλο ένα.
Παράλληλα η ομάδα του Κάρβερ θα αναζητήσει την Τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά τις επιτυχίες επί του Άρη και της ΑΕΖ. Αν το πετύχει θα είναι για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Θα είναι ότι καλύτερο, αφού πέρα από τους βαθμούς που θα την φέρουν ακόμη πιο κοντά στην κορυφή, θα αποκτήσει δυναμική για τη συνέχεια, την ώρα που θα κληθεί να δώσει άλλα δυο συνεχόμενα ντέρμπι, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο και τον Αποέλ, ως τυπικά γηπεδούχος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa