ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣO κόσμος να αναπληρώσει τα κενά!

O κόσμος να αναπληρώσει τα κενά!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Π σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κοιτάζει ψηλά την φετινή σεζόν ή αν θα αρκεστεί και πάλι με την 3η και 4η θέση.

Δυστυχώς η μοίρα μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέρχεται λαβωμένη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Πέραν τις δεδομένες απουσίες των Παναγή και Φλορέσκου, υποψήφιοι για είναι εκτός μάχης είναι και οι Ούρσουλιτς και Βύντρα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση με τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα όποιοι από τους 11 ποδοσφαιριστές θα κληθούν να ξεκινήσουν στον αυριανό αγώνα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η ΝΙΚΗ!

Και για να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος της ομάδας μας και η παρουσία του. Ο πράσινος λαός καλείται να φανεί σε έναν ακόμα αγώνα συνεπής και με το πάθος και τον ενθουσιασμό του να δώσει το σύνθημα για τη νίκη. Nα αναπληρώσει τα κενά και να είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης.

Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα όμως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν πρέπει να μας φοβίζει κανένας αντίπαλος!

Πάμε για τη νίκη λοιπόν! Μια νίκη που θα είναι μας δώσει την ώθηση για την συνέχεια!

Autoremarketing

Bet on Alfa