ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπάντης ή Χριστοδούλου; Η απάντηση λίγο πριν την σέντρα...

Μπάντης ή Χριστοδούλου; Η απάντηση λίγο πριν την σέντρα με τις πιθανότητες να είναι υπερ του μικρού!

Ως γνωστόν ο Τζον Κάρβερ δεν θα έχει στην διάθεση του για τον σημερινό αγώνα τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μας Κωνσταντίνο Παναγή ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΖ.

Bet on Alfa

Η ερώτηση για το ποιος θα πάρει την θέση του κάτω από τα δοκάρια στο σημερινό ντέρμπι μπορεί να απαντηθεί μόνο από τον Άγλλο τεχνικό ο οποίος έχει στην διάθεση του δύο επιλογές.

Από την μια είναι ο Γιώργος Μπάντης ένας  έμπειρος τερματοφύλακας, ωστόσο από το τέλος της περσινής σεζόν δεν έχει δηλώσει παρών σε κάποιο παιχνίδι. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες προπονείται με την ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε ρυθμούς και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.

Η δεύτερη επιλογή, είναι ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου, που κλήθηκε εσπευσμένα να αγωνιστεί για 25 λεπτά περίπου στο ματς με την ΑΕΖ. Έκανε ντεμπούτο και μάλιστα εντυπωσίασε! .

Οι πιθανότητες πάντως είναι υπέρ του Ανδρέα Χριστοδούλου ο οποίος είναι περισσότερο καιρό μέρος της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το σημερινό παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που ίσως τον προτιμήσει ο Κάρβερ!

Autoremarketing

Bet on Alfa