ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Ήταν μια δίκαιη νίκη και σημαντική"

Δημητρίου:”Ήταν μια δίκαιη νίκη και σημαντική”

O Ανδρέας Δημητρίου προέβει σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ:

Bet on Alfa

«Να συγχαρούμε τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμο για την νίκη. Μας φέρνει ικανοποίηση η νίκη, η εμφάνιση και ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα. Ήταν μια δίκαιη νίκη και σημαντική, καθώς μας δίνει την προοπτική για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στα επόμενα παιχνίδια. Επιβεβαίωσε ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και δημιουργεί την εκτίμηση ότι ο τρόπος ου δουλεύει μπορεί να την οδηγήσει εκεί που θέλει. Ειδικά στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε δέκα τελικές και περιορίσαμε την ΑΕΚ σε παθητικό ρόλο. Πολύ σημαντική ήταν η αντίδραση μετά την ισοφάριση στο 51’, στο 53’ χάσαμε ευκαιρία και στην συνέχεια πετύχαμε δεύτερο γκολ. Έχουμε γυρίσει σελίδα και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα προετοιμαστούμε με στόχο να κερδίσουμε.

Θέλουμε δουλειά, σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε ομάδα κορυφής που θα αποτελεί ελκυστικό ποδοσφαιρικό προορισμό και που θα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από της ακαδημίες της. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά στο πλάνο μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε βασικό κορμό και να βάλουμε τέρμα στο ράβε ξήλωνε κάθε χρόνο. Τα συμπεράσματα μας για την ομάδα και κάθε παίκτη ξεχωριστά να τα βγάλουμε μέσα από ένα μεγάλο δείγμα και όχι μετά από 2-3 παιχνίδια. Οι ανάγκες μιας ομάδας δεν πεθαίνουν μετά από μια νίκη και δεν γεννιούνται μετά από μια ήττα.

Ο κόσμος είναι λογικό να είναι απαιτητικός, πάντα βλέπει την πρώτη θέση. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε που θα φτάσουμε. Είναι εύκολο να λες ότι πας για πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε όσα είπαμε και να είμαστε κάθε χρόνο εκεί και να διεκδικούμε μέχρι τέλους, έχοντας επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Φέτος θα προσπαθήσουμε για τις βάσεις και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, με ότι κι αν αυτό σημαίνει.

Έχει περάσει στην ομάδα μια φιλοσοφία από τους Νταμπίζα και Κάρβερ, η έννοια της λέξης ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι ένα σύνολο, έχουν δεθεί και παίζει ο ένας για τον άλλο και όλοι για την Ομόνοια. Αυτό βοηθά όλους τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιθυμία να βοηθήσουν τον Χριστοδούλου να έχει μια καλή εμφάνιση. Είναι διάθεση μας να προωθήσουμε τα μικρά μας παιδιά. Γι αυτό και προσλήφθηκε τεχνικός διευθυντής ακαδημιών».

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa