Εδώ είναι ΓΣΠ!

Όλα λειτούργησαν άψογα το απόγευμα της Κυριακής στο ΓΣΠ και στο τέλος όλοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Η τακτική, το πάθος, το πείσμα για τη νίκη, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η Ομόνοια!

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο για τέτοιες μεγάλες επιτυχίες είναι η δύναμη της έδρας. Ο κόσμος της Ομόνοιας, που ξεπέρασε τις 9.000, έδωσε μεγάλη ώθηση. Κυριολεκτικά έσπρωξε την ομάδα στη νίκη. Όταν χρειάστηκε η στήριξή του γινόταν εντονότερη, το πίστεψε κι αυτός γιατί έβλεπε την ομάδα του να παίζει καλά και να διψά για το τρίποντο.

«Ο νόμος του ΓΣΠ» μέτρησε πάρα πολύ. Ήταν η πέμπτη νίκη της Ομόνοιας σε έξι αγώνες στην έδρα της. Μόνο με τη Δόξα την πάτησε, σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε καλή παρουσία, ήταν ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνισή της.

Η Ομόνοια με σύμμαχο τον κόσμο μπορεί να πετύχει πολλά. Από το ΓΣΠ δεν πρέπει να περνά κανένας αντίπαλος, έστω κι αν λέγεται ΑΕΚ και είναι πρώτη, αήττητη και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αυτό θα πρέπει να κάνει και στη συνέχεια η ομάδα του Κάρβερ. Εφόσον πάνε όλα καλά στο Τσίρειο και η Ομόνοια επιστρέψει με το διπλό, στο ΓΣΠ σε δυο βδομάδες δεν θα πέφτει καρφίτσα απέναντι στον Αποέλ. Οι ποδοσφαιριστές κρατάνε το κλειδί. Με δυο επιτυχίες στα επόμενα ντέρμπι, η Ομόνοια θα μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ακόμη και του τίτλου, ενώ ο κόσμος της θα γεμίζει τα γήπεδα και με την δυναμική που θα αποκτήσει άντε να την σταματήσεις!

Autoremarketing

Bet on Alfa