ΑρχικήDaily NewsH αρχή μιας νέας εποχής;

H αρχή μιας νέας εποχής;

Ένας νέος, δροσερός άνεμος αισιοδοξίας, φύσηξε ψες στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Το έβλεπες πρώτα και κύρια στις αντιδράσεις του κόσμου, μέσα και έξω από το γήπεδο. Χαρούμενα πρόσωπα, γελαστά και προπαντός αισιόδοξα!

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε κατά κράτος χτες την ΑΕΚ. Δεν έθελξε μα την απόδοση της η ομάδα μας, δεν ήταν καταιγιστική, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια.

Προς πίστη των διοικούντων αλλά και του προπονητή, η ομάδα παρουσίασε σημαντική βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και το πιο σημαντικό… παρουσιάστηκε πανέτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι στο γήπεδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε αρκετά πράγματα από το χτεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Κέρδισε την πρωτοπόρο (και αήττητη) ομάδα στο πρωτάθλημα. Κέρδισε τις δικές της σημαντικές απουσίες που επέβαλαν λύσεις ανάγκης (Χριστοδούλου στα τέρμα, Καρλίτος στο κέντρο της άμυνας). Κέρδισε ένα νέο ποδοσφαιριστή. Ο Φάνος Κατελάρης, είναι πλέον εντεκαδάτος και αναντικατάστατος. Φτάνει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, χωρίς να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Κέρδισε την αγωνιστική ανάταση του Δημήτρη Χριστοφή και του Μίλαν Όρσουλιτς.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι κέρδισε τον κόσμο της. Γιατί με τον κόσμο της δίπλα της, αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Σίγουρα δεν είναι ώρα για πανηγύρια και ζητωκραυγές. Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτε. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και την καλύτερη ομάδα και με σχετική ευκολία μάλιστα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, δήλωσε χτες ότι το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Το πάθος και η θέληση για νίκη ήταν εμφανής σε όλο το ενενηντάλεπτο. Και κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις όποιες αδυναμίες ή κακές στιγμές της ομάδας μας.

Η μεγάλη πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να χτίσει πάνω σε αυτή την μεγάλη νίκη. Να την καταστήσει εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Να μην επαναπαυτεί, να μην ξεφουσκώσει. Αντίθετα να πάρει δύναμη και να συνεχίσει με μεγαλύτερο πάθος, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο, το ερχόμενο Σάββατο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa