ΑρχικήDaily NewsΝτέρμπι με ευνοϊκές προοπτικές; Προσοχή!

Ντέρμπι με ευνοϊκές προοπτικές; Προσοχή!

Σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, εκεί που ψάχναμε το βήμα παραπάνω, την πατούσαμε… Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι στο ντέρμπι του Τσιρείου, το ερχόμενο Σάββατο, θα χρειαστεί να είμαστε διπλά και τριπλά προσεχτικοί για να πάρουμε το τρίποντο.

Bet on Alfa

Η ΑΕΛ δεν θα είναι σίγουρα εύκολος αντίπαλος. Προέρχονται από μεγάλη νίκη απέναντι στο Αποέλ, παίζουν στην έδρα τους και είναι και σε “καλό φεγγάρι”. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα παρατάξει μια ομάδα που θα διακατέχεται από ενθουσιασμό και πάθος για να πάρει το τρίποντο…

Το σίγουρο όμως είναι ένα. Κανένας στην ΑΕΛ, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η ομάδα τους υπερέχει από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε συγκεκριμένους τομείς. Κάθε άλλο μάλιστα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια ισχυρή επιθετική γραμμή η οποία αποτελεί και το μεγάλο της όπλο. Το θέμα λοιπόν για εμάς, είναι να σταθούμε καλά και μεσοαμυντικά, να θωρακίσουμε την μεγάλη μας περιοχή και να μην αφήσουμε χώρους στον αντίπαλο να μας φτιάξει ευκαιρίες, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν έχει μια μοναδική ευκαιρία μπροστά της. Να πάρει τρίποντο στο Τσίρειο και να συνεχίσει με μεγαλύτερη δυναμική την πορεία της. Αγωνιστικά η ομάδα είναι σε καλά κατάσταση. Ψυχολογικά ακόμα καλύτερα. Στο καλύτερο της σημείο θα λέγαμε, από την ημέρα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, από τον Τζον Κάρβερ. Προέρχεται από εξ’ ίσου μεγάλη νίκη, απέναντι στην ΑΕΚ, στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Μπορεί κάλλιστα να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και να πάρει την νίκη. Εξάλλου και η ΑΕΛ, από την στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα της, δεν αναμένεται να κλειστεί το καβούκι της.

Με σοβαρότητα λοιπόν, πάθος και δύναμη, αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό, η ομάδα μπορεί να φύγει νικήτρια από το γήπεδο. Αγωνιζόμενη με την ίδια “σοφία” και τακτική που κέρδισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ουσιαστικές επιθέσεις, χωρίς μεγάλα ρίσκα, προσήλωση στην άμυνα και σωστή λειτουργία του ανασταλτικού μηχανισμού.

Αγωνιστικά ο Κάρβερ, δεν προβλέπεται να κάνει αλλαγές. Στην μοναδική θέση όπου μπορούν να υπάρξουν διαφοροποιήσεις είναι αυτή του παρτενέρ του Όρσουλιτς στο κέντρο της άμυνας. Και αυτό μόνο αν παρουσιαστεί δραματική βελτίωση στην κατάσταση των τραυματισμών των Βύντρα (κυρίως) και Φλορέσκου. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει εκτός ο Καρλίτος.

Autoremarketing

Bet on Alfa