ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε την ίδια συνταγή (εκτός απροόπτου)

Με την ίδια συνταγή (εκτός απροόπτου)

Η παρουσία της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο πήρε πανάξια, δεν έτυχε αλλά πέτυχε! Ήταν μια πετυχημένη συνταγή από κάθε άποψη και ο Κάρβερ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος αλλά και περήφανος για την ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που η συνταγή πέτυχε, δεν βλέπει και ο ίδιος τον λόγο να προβεί σε κάτι διαφορετικό που ίσως χαλάσει το πολύ καλό μείγμα. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί με την ίδια ενδεκάδα στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Θα διατηρηθούν δηλαδή οι Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια, ο Καρλίτος ως στόπερ και ο Χριστοφή ως παρτενέρ του Ντάρμπισαϊρ στην επίθεση.

Βεβαίως, ο Άγγλος τεχνικός ενδέχεται να έχει διαπιστώσει κάτι άλλο που εμείς δεν γνωρίζουμε, να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και να θελήσει να προβεί σε κίνηση που ίσως ξαφνιάσει και τον αντίπαλο. Άλλωστε, κάποιες φορές οι επιλογές στο αρχικό σχήμα ή ο τρόπος παιχνιδιού κρίνεται και από το ποιαν ομάδα έχει απέναντί σου.

Ίσως ακόμη και από την καταπόνηση κάποιων παικτών αφού όπως είπε και ο Κάρβερ μετά το ματς με την ΑΕΚ, προετοιμάστηκαν για μια σειρά από ντέρμπι και αναλόγως θα θελήσει να διαχειριστεί το ρόστερ του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, η οποία κρίνεται σημαντική κατά πόσο θα είναι σε θέση ο Βύντρα να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ακόμη και να είναι, φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Φλορέσκου στην αποστολή.

Εξάλλου, στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι Κατελάρης, Φραγκέσκου και Χριστοδούλου. Η Ελπίδων θα αναμετρηθεί με τη Ρωσία σε φιλικό αγώνα την Τρίτη στο Τσίρειο (20:00). Οι τρεις τους θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις της Ομόνοιας Δευτέρα και Τρίτη.

Autoremarketing

Bet on Alfa