ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι λεπτομέρειες καθόρισαν το αποτέλεσμα

Οι λεπτομέρειες καθόρισαν το αποτέλεσμα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα έχοντας περισσότερες απαιτήσεις από την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά δεν αξιοποίησε αυτή την υπεροχή και σταδιακά η ΑΕΛ άρχισε να κερδίζει μέτρα. Μετά το τέταρτο η υπεροχή ήταν εναλασσόμενη με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως να είναι πιο επικίνδυνη. Σε δύο περιπτώσεις απείλησε την εστία της ΑΕΛ από τα πλάγια  με το Ντάρμπϊσαιρ όμως η τελική προσπάθεια του Άγγλου επιθετικού δεν ήταν η καλύτερη.

Bet on Alfa

Ο χρόνος κυλούσε με το παιχνίδι να γίνεται κυρίως παιχνίδι κέντρου και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς καμιά από τις δύο ομάδες να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος. Η ΑΕΛ είχε περισσότερη κατοχή  από την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και πάλι η μπάλα βρίσκοταν στο μεγαλύτερο διάστημα στο χώρο του κέντρου. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες μέχρι το 77ο λεπτό. Εκείνο το χρονικό σημείο ήταν καθοριστικό αφού ο Ντάρμπισαϊαρ μετά από κάθετη μπαλιά του Χριστοφή έφυγε μόνος πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ όμως το πλάσε του πέρασε μόλις έξω. Κανένας δεν πίστεψε πως χάθηκε αυτή η ευκαιρία και μέχρι να συνέλθει η ομάδα ήρθε η λάθος εκτίμηση του νεαρού Χριστοδούλου ο οποίος σε σούτ έκανε ασταθή απόκρουση,ο Λα φρανς πήρε το ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Κάπου εκεί κρίθηκε ουσιαστικά και το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει κάποιες προσπάθειες για να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όμως αυτές να μην καρποφορούν. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης από το Τσίρειο Στάδιο δυστυχώς όμως δέχτηκε ένα γκολ από μια άτυχη στιγμή και έφυγε ηττημένη.
Ας κρατήσουμε την θέληση και το πάθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το σημερινό παιχνίδι και να δούμε νηφάλια το επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ όπου θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη συνεχεία.H OMONOIA μπορεί και πρέπει να κερδίσει τον αιώνιο της αντίπαλο και τότε όλα θα πάρουν ξανά τον δρόμο τους.
Autoremarketing

Bet on Alfa