ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Αδίκησε" τον Κατελάρη ο Κάρβερ…

“Αδίκησε” τον Κατελάρη ο Κάρβερ…

Μετά από μια πολύ μεστή και πολύ ώριμη εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία συνοδεύτηκε από ένα εκπληκτικό γκολ, θα ανέμενε κανείς ότι ο Φάνος Κατελάρης θα έπαιρνε φανέλα βασικού και στο χτεσινό παιχνίδι.

Bet on Alfa

Ο Τζον Κάρβερ όμως, προτίμησε να ξεκινήσει με τον Γκεόργκε Φλορέσκου το παιχνίδι, ο οποίος μάλιστα προερχόταν από τραυματισμό που τον άφησε αρκετές μέρες εκτός προπονήσεων…

Ακούσαμε την αιτιολογία του Αντρέα Δημητρίου πριν τον αγώνα. Sorry, αλλά δεν πειστήκαμε… Ούτε και η ‘δήθεν προφύλαξη’ του νεαρού μέσου για τέταρτη κίτρινη κάρτα αποτελεί επαρκή δικαιολογία. Πρώτον γιατί πήρε αρκετά αγωνιστικά λεπτά (μπήκε αλλαγή στο 55’) και δεύτερο, γιατί και ο αγώνας με την ΑΕΛ ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο μάλιστα χάθηκε (έστω και στις λεπτομέρειες).

Σίγουρα, ο Κάρβερ είχε τους δικούς του λόγους για την επιλογή του έκανε. Έχασε όμως την μαχητικότητα και την δύναμη που θα μπορούσε να του προσφέρει ο νεαρός μέσος, χωρίς να πάρει σημαντική βοήθεια από τον Ρουμάνο στον άξονα. Εξ’ ου και η αλλαγή στο 55’.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φάνος πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Και να μην αφήνει αυτά τα γεγονότα να τον επηρεάσουν… Το λέμε αυτό, γιατί από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι, δεν έδωσε αυτά που θα μπορούσε… Δεν είχε την ‘λάμψη στα μάτια’ και το απαράμιλλο πάθος που έδειξε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και αυτό θα πρέπει να τον προβληματίσει, άσχετα με το ποιες είναι οι αποφάσεις του προπονητή του.

Autoremarketing

Bet on Alfa