ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚεφάλια ψηλά, μάγκες!

Κεφάλια ψηλά, μάγκες!

Μια ήττα δεν είναι το τέλος του κόσμου, πόσο μάλλον όταν κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Ομόνοια μπορούσε να ήταν αυτή η νικήτρια αν έβρισκε προηγουμένως τον δρόμο προς τα δίκτυα. Έχασε ένα παιχνίδι που φάνηκε να ήταν ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες και όπως εξελισσόταν ήταν ξεκάθαρο πως, αν υπήρχε νικητής θα ήταν στο γκολ, όπως και έγινε.
Το ευχάριστο, αν υπάρχει μετά από μια ήττα, είναι πως η ομάδα και πάλι παρουσιάστηκε καλή σε μεγάλο διάστημα και πλήρωσε τη δυστοκία της στο σκοράρισμα. Έτσι είναι, τα ντέρμπι κρίνονται από ένα λάθος, μια αδράνεια, από μια αμφισβητούμενη φάση.
Το γεγονός ότι, ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και τους χειροκρότησε στο τέλος, είναι πολύ σημαντικό ενόψει και της συνέχειας. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αποέλ το προσεχές Σάββατο.
Μάγκες, παίκτες της Ομόνοιας, σηκώστε αμέσως κεφάλια και κοιτάξτε το επόμενο παιχνίδι. Ας κερδίσουμε εμείς αυτή τη φορά, ας είναι μαζί μας η τύχη και οι λεπτομέρειες. Η ομάδα έδειξε να έχει προοπτική. Ο τρόπος με τον οποίο έχασε χθες, θα πρέπει να πεισμώσει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ο κόσμος θα είναι και πάλι στήριγμα της προσπάθειας για επάνοδο στις επιτυχίες.
Από σήμερα επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι του Σαββάτου. Είναι καιρός να κερδίσουμε τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η Ομόνοια έχει τις δυνατότητες και το εκτόπισμα να το κάνει. Απομένει να πιστέψουμε όλοι στην επιτυχία. Σαν μια γροθιά να πάμε στο ντέρμπι και να αφήσουμε πίσω την πικρία που άφησε το χθεσινό αποτέλεσμα.
Ας αντιδράσουμε ως μεγάλη ομάδα που είμαστε. Τίποτα δεν χάθηκε. Η Ομόνοια είναι εντός στόχου και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είναι σε θέση να δώσει συνέχεια και να τον υλοποιήσει. Τίποτα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Με πίστη και πάθος, Ομόνοια μπορείς!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa