ΑρχικήDaily NewsΑνακοίνωση Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα που προκύπτει με...

Ανακοίνωση Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα που προκύπτει με την θέση στο Δ.Σ

Ο Συνδυασμός Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση του στο facebook τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με την παραίτηση του Χριστόδουλου Κυριακίδη και την θέση που άνοιξε στο Δ.Σ

Bet on Alfa

Φίλοι και φίλες του Εμπρός Ομόνοια,

Επικοινωνούμε μαζί σας, σήμερα για να ενημερώσουμε σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν το Δ.Σ. της ομάδας μας και τα διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Μετά και την παραίτηση μέλους του Δ.Σ., ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον πρώτο επιλαχών το βράδυ της Παρασκευής, Νικόλα Βαλανίδη, για να τον ενημερώσει ότι έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην κάλυψη της κενής θέσης. Ο Νικόλας Βαλανίδης. αρνήθηκε ευγενικά λόγω της εμπλοκής του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και της πάγιας θέσης του συνδυασμού μας (και του ιδίου) ότι μέλη του Δ.Σ. δεν πρέπει να έχουν ενεργή σχέση με πολιτειακά/κομματικά αξιώματα. Το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον δεύτερο επιλαχών, Αντώνη Τσικκουρή., ο οποίος επίσης αρνήθηκε την θέση για επαγγελματικούς λόγους αφού μέσα στο τελευταίο τρίμηνο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σεβόμενος τα Μέλη που τον τίμησαν με τη ψήφο τους, δεν θα αναλάμβανε τη θέση χωρίς να μπορέσει να αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο, αφοσίωση και ζήλο, όπως και ο ίδιος θα ήθελε. Από κει και πέρα, ανεπίσημη ενημέρωση έκανε και ο τρίτος επιλαχών, Γιάννος Τράν. σε μέλος του Δ.Σ. για την άρνηση του να αποδεχτεί με τη σειρά του θέση στο Δ.Σ. για τον λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων οι οποίες δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί όπως πρέπει σε πόστο όπως αυτό του μέλους του Δ.Σ τη δεδομένη στιγμή. Ο Γιάννος Τράν. ενημέρωσε ταυτόχρονα και όλα τα μέλη του συνδυασμού Εμπρός Ομόνοια για την πρόθεση του να στηρίξει μέσα από πρόγραμμα εθελοντικών ομάδων το Δ.Σ. της ομάδας και μας εξέφρασε του ίδιους λόγους για την μη αποδοχή της θέσης.

Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι σήμερα και οτιδήποτε άλλο έχει δημοσιευθεί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σαν Εμπρός Ομόνοια καλούμε το Δ.Σ. να τηρήσει το καταστατικό του σωματείου μας και να προχωρήσει άμεσα στην πλήρωση της κενής θέσης με τον επόμενο, έτοιμο να βοηθήσει επιλαχών.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa