ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜιχάλης Ιορδάνους το νέο μέλος του Δ.Σ. Έτοιμος να...

Μιχάλης Ιορδάνους το νέο μέλος του Δ.Σ. Έτοιμος να προσφέρει.

Ο Νικόλας Βαλανίδης αποποιήθηκε του δικαιώματος συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο – ενόψει του ότι είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος –  δεν θα ήταν συμβατό με τις θέσεις που μέχρι τώρα εξέφραζε.

Όπως έχουμε ήδη γράψει μετά την παραίτηση του Χριστόδουλου Κυριακίδη από το Δ.Σ. θα έπρεπε να πληρωθεί η κενή θέση από το συνδυασμό του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ο Νικόλας Βαλανίδης που ήταν ο πρώτος επιλαχόντας προβληματιζόνταν έντονα εάν θα αποδεχθεί τη θέση δεδομένου ότι αυτή την ώρα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ στο Δήμο Λευκωσίας.  O προβληματισμός αφορούσε το ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, εξέφραζαν σταθερά την άποψη ότι δεν θα έπρεπε άτομα με πολιτικά αξιώματα να έχουν ενεργό ρόλο στην διαχείριση του σωματείου και ειδικά στο Δ.Σ. Εάν αποδεχόταν την θέση στο Δ.Σ. αυτό θα σήμαινε αυτοαναίρεση. Από την άλλη η συμμετοχή στο Δ.Σ. του σωματείου ήταν κάτι που επιθυμούσε ο ίδιος έντονα για αυτό εξάλλου ήταν υποψήφιος στις 2 τελευταίες σωματειακές εκλογές.

Ζυγίζοντας τα πράγματα και σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του στο facebook απάντησε αρνητικά στον πρόεδρο του σωματείου, θεωρώντας ότι η υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές δεν θα ήταν συμβατή με συμμετοχή του στο Δ.Σ. του σωματείου.

Κατά την γνώμη μας αυτή η απόφαση είναι σωστή και δίνει το ορθό μήνυμα. Δημιουργεί επίσης και σωστό προηγούμενο σε περίπτωση που υπάρξει παρόμοιο δίλημμα σε άλλους στο μέλλον. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη τη 15 θέση στο Δ.Σ. θα καταλάβει ο Μιχάλης Ιορδάνους, επικεφαλής του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού οι Τσικουρής και Τραν αποποιήθηκαν της θέσης. Σχετική είναι και η σημερινή ανακοίνωση του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Μιχάλης Ιορδάνους είναι έτοιμος να προσφέρει στο σωματείο με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως πληροφορούμαστε βλέπει την πιθανή συμμετοχή του ως ευκαιρία να εργαστεί συναινετικά και σκληρά με το πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το καλό του σωματείου χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή συγκρούσεων παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν σε κάποια θέματα. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ συμπεριφέρθηκαν πολύ υπεύθυνα έναντι του σωματείου μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2016. Αυτό,  σε συνδυασμό με τις κινήσεις ενότητας που έγιναν από το πρόεδρο Αντώνη Τζιωνή , δίνει στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa