ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑς εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Ας εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Παρόλο που η Ομόνοια προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και απορρέουν από την επιτυχία επί της ΑΕΚ αλλά κυρίως από την σταθερότητα σε καλή απόδοση που έχει η ομάδα τον τελευταίο καιρό, της επιτρέπουν να πάει με δυναμική και ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Αποέλ.

Η Ομόνοια έχασε το ματς στο Τσίρειο στις λεπτομέρειες, είχε καλή παρουσία και δείχνει να βρίσκεται σε ψηλές πτήσεις. Γι’ αυτό και στο «αιώνιο» ντέρμπι πάει με φόρα για να βάλει ένα τέλος στην αρνητική παράδοση των τελευταίων τριάμισι ετών.

Ακόμη, στα συν της Ομόνοιας είναι η θέρμη με την οποία περιτριγυρίζει την ομάδα ο κόσμος της. Το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, γι’ αυτό είναι καλό να αξιοποιήσει αυτό το γεγονός ο Κάρβερ και οι ποδοσφαιριστές του.

Αυτοί μπορεί να έχουν πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και βάθος, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχουν και την ομάδα για να μας κερδίσει. Ας το πιστέψουν όσο το δυνατό περισσότερο όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» και να ψάξουν την καλύτερη εμφάνιση το Σάββατο και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Ως τυπικά γηπεδούχος η Ομόνοια, θα έχει την στήριξη του κόσμου της, που θα πρέπει να κάνει το ΓΣΠ να μοιάζει με καμίνι. Να δώσει συνέχεια στον θετικό απολογισμό που έχει ως γηπεδούχος στην τρέχουσα σεζόν, αφού σε έξι αγώνες μετρά πέντε νίκες και μιαν ισοπαλία.
Επιλογές υπάρχουν, επανέρχονται οι Παναγή και Βύντρα και ο Κάρβερ έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει ότι καλύτερο.
Εφόσον πετύχει η τακτική και οι ποδοσφαιριστές δείξουν τη θέληση και το πάθος των τελευταίων εβδομάδων, τότε ναι μπορούμε για τη νίκη. Δεν είναι το τέλος του κόσμου να μην κερδίσεις ένα ντέρμπι, όμως αυτό με τον Αποέλ έχει τις ιδιαιτερότητές του και τα οφέλη θα είναι πολλά σε ενδεχόμενη επιτυχία. Θα τον ξεπεράσουμε στη βαθμολογία, θα είναι κατάθεση διαπιστευτηρίων και βάση για ένα καλύτερο αύριο.
Autoremarketing

Bet on Alfa