ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣAιώνιο ντέρμπι στα προημιτελικά του κυπέλλου πετόσφαιρας

Aιώνιο ντέρμπι στα προημιτελικά του κυπέλλου πετόσφαιρας

«Κέφια» είχε η κληρωτίδα στην προκριματική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας. Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε την Πέμπτη στα γραφεία της ΚΟΠΕ στην προημιτελική φάση θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa
 Το «αιώνιο» ντέρμπι αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις αφού οι δυο ομάδες παρουσιάζονται πολύ ισχυρές τη φετινή χρονιά και η πρόκριση ενδεχομένως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με βάση την κλήρωση, ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Λευκόθεο» (σ.σ. γηπεδούχος το ΑΠΟΕΛ) τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» (σ.σ. γηπεδούχος η ΟΜΟΝΟΙΑ) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Στα άλλα τρία ζευγάρια της προημιτελικής φάσης θα αναμετρηθούν: «Καπάτσος» Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός, Ανόρθωσις – Pokka ΑΕ Καραβά και Αναγέννηση Δ. – Ε.Ν.Παραλιμνίου.

Ο αγώνας  «Καπάτσος» Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται με βάση το πρόγραμμα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο «Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού» και τον επαναληπτικό την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο.

Παραδοσιακό ντέρμπι και μάλιστα οιωνοί τοπικό είναι το ζευγάρι Ανόρθωσις – Pokka ΑΕ Καραβά. Ο πρώτος αγώνας στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο με γηπεδούχο την Ανόρθωση είναι ορισμένος τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Ο επαναληπτικός που θα διεξαχθεί στην έδρα της Pokka ΑΕ Καραβά  το «Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι δυο ομάδες θα τα πουν μέσα σε μια βδομάδα τρεις φορές αφού στις 09 Δεκεμβρίου θα αγωνιστούν για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Τοπικό ντέρμπι των Κοκκινοχωριών έβγαλε η κληρωτίδα την Πέμπτη.  Η Αναγέννηση Δ. θα υποδεχθεί την Ε.Ν.Παραλιμνίου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Γήπεδο της Δερύνειας και ο επαναληπτικός με γηπεδούχο την ομάδα της Ε.Ν.Παραλιμνίου την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου.

Η ΚΟΠΕ ανακοινώνει ότι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο για αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ή στις έδρες θα τύχουν αναλόγου χειρισμού από την Ομοσπονδία.

Έγινε η κλήρωση των ημιτελικών
Παράλληλα, έγινε την Πέμπτη και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης που θα διεξαχθεί στις 20 και 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την κλήρωση θα αναμετρηθούν ο νικητής του ζευγαριού Ανόρθωσις – Pokka ΑΕ Καραβά με τον αντίστοιχο νικητή του ζευγαριού «Καπάτσος» Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός στον πρώτο ημιτελικό. Ο δεύτερος ημιτελικός αφορά τους νικητές του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ –Ομόνοια με τον αντίστοιχο νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δ. – Ε.Ν.Παραλιμνίου.

www.volleyball.org.cy
Autoremarketing

Bet on Alfa