ΑρχικήDaily NewsΜάγκες, για σας και τον κόσμο μας!

Μάγκες, για σας και τον κόσμο μας!


Άλλο ένα ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι προ των πυλών. Το απόλυτο παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος, για το οποίο ζουν οι οπαδοί των δυο ομάδων και όχι μόνο. Για τον κόσμο της Ομόνοιας, για τον κάθε Ομονοιάτη, προκαλεί έκσταση, το θέλουν πολύ και το αναμένουν με αγωνία.

Bet on Alfa


Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, να πατήσουν με αποφασιστικότητα, να βγάλουν θέληση και πάθος, να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν και να το πάρουν. Ο κόσμος αναμένει να πανηγυρίσει απέναντι στον Αποέλ τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Εύχεται να είναι σήμερα, ένα παιχνίδι που αν η Ομόνοια το πάρει θα αλλάξει την μοίρα της, όσον κι αν ακούγεται υπερβολικό.


Οι οπαδοί τις προηγούμενες μέρες έδωσε το σύνθημα, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έλαβαν το μήνυμα, απομένει να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο. Να παίξουν μπάλα βάσει δυνατοτήτων, να είναι συγκεντρωμένοι, αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί.


Μάγκες, παίξτε για τον εαυτό σας, την ομάδα, τον σύλλογο, τον κόσμο μας. Δώστε χαρά στον πράσινο λαό, τη μεγάλη σας δύναμη, που ποτέ δεν σας άφησε μόνους. Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, όποιο κι αν είναι θα είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μια επιτυχία σήμερα, θα δώσει το έναυσμα για τις πολύ καλύτερες μέρες για τις οποίες όλοι προσδοκούμε και αναμένουμε με αγωνία.


Η διοίκηση αναμένει στο σημερινό ματς την μαζικότερη φετινή προσέλευση οπαδών της ομάδας. Υπολογίζεται να ξεπεράσουν τις 10.000 οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Autoremarketing

Bet on Alfa