ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔηλώσεις Μαργκάσα για ντέρμπι

Δηλώσεις Μαργκάσα για ντέρμπι

Για άδικη νύχτα μίλησε ο Ρενάτο Μαρκάσα μετά τον χθεσινό αγώνα στην ιστοσελίδα www.themasports.com, ο οποίος πάντως δεν αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Bet on Alfa

Αναλυτικά: 

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε καλύτερες φάσεις όμως δυστυχώς δε σκοράραμε και μετά το 15’, με αποβολή και γκολ ΑΠΟΕΛ ήταν πιο δύσκολο για εμάς, αλλά δεν είναι δικαιολογία πρέπει να παίξουμε και με 10 παίκτες.

Μετά το 1-0, φάγαμε γρήγορα δεύτερο και τρίτο γκολ, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να απαντήσουμε. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να πετύχαμε γκολ, τα καταφέραμε όμως μετά το 4ο γκολ ήταν δύσκολο να ξανά απαντήσουμε.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστυχώς ήταν μία κακή ημέρα για εμάς, πρέπει να δούμε τη συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια.

Νομίζω είναι άδικη νύχτα, παίξαμε τα πρώτα 15 λεπτά με δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχουμε το γκολ, δε ξέρουμε πως θα πήγαινε το ματς, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να δούμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι.

Δεν είμαστε ομάδα που όταν κερδίζει είμαστε στον ουρανό και όταν χάσουμε με το κεφάλι κάτω, ψηλά το κεφάλι, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και πρέπει να απαντήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, συγνώμη για το σκορ, είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας όπως σήμερα, μία κακή ημέρα για εμάς αλλά θα είμαστε καλύτεροι μετά σίγουρα/

Δε μιλάω για διαιτητές, για τίποτα, εμείς δεν μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες, πρέπει να δούμε τον επόμενο αγώνα.

Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, δύσκολο μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι, πρέπει να βρούμε τα πόδια μας ξανά, παίξαμε καλά στα τελευταία ματς, πάμε για καλύτερα.

Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες, είμαστε η Ομόνοια και πρέπει να κερδίζουμε.

Ευτυχώς ο κόσμος έχει την υπομονή, βλέπει τη δουλειά που γίνεται, πρέπει να κάνουμε νίκη και να τον ευχαριστήσουμε ξανά».

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa