ΑρχικήDaily NewsΟι (λάθος) κινήσεις και η κακή διαχείριση

Οι (λάθος) κινήσεις και η κακή διαχείριση


Η αποβολή στο 16′ και το γκολ αμέσως μετά με πέναλτι, επηρέασε σημαντικά την Ομόνοια, που στο προηγούμενο διάστημα ήταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι και είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα.

Bet on Alfa

Ωστόσο, η παρουσία της ομάδας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, για ένα ημίωρο περίπου ήταν αδικαιολόγητη. Δεν αντέδρασε σωστά, ο Κάρβερ από τον πάγκο δεν βοήθησε και είχε ως απόρροια να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με το βαρύ 0-3, ασχέτως αν το 2ο και 3ο γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσουν.

Η απόσυρση του Τουρέ ήταν εντελώς λανθασμένη. Και δεν αποδείχθηκε στην πορεία αλλά με το που έγινε η σκέψη απόσυρσής του. Ένας ποδοσφαιριστές με πολλά τρεξίματα, που περιορίζει το παιχνίδι του αντιπάλου, με πολλές φυσικές δυνάμεις. Θα μπορούσε να αποσυρθεί ο Κλέιτον ή ένας εκ των επιθετικών. Απόλυτα λογικό από τη στιγμή που η ομάδα θα έπαιζε με 10 παίκτες και θα έψαχνε το γκολ με αντεπιθέσεις.

Ακόμη, από τη στιγμή που ο Βύντρα δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, η λογική λέει πως δεν ήταν έτοιμος. Αφού έτσι ήταν τα πράγματα γιατί να περάσει στον αγώνα στο 20′; Αν ήταν έτοιμος και δεν άρχισε το ματς, τότε εγκλημάτησε ο προπονητής.

Θα μπορούσε να μετατοπίσει τον Κατελάρη στη θέση του στόπερ, οι Τουρέ και Μαργκάσα να έχουν ρόλο ανασταλτικών μέσων και να μην κάνει αλλαγή στο 20′.

Ξεκάθαρα έγινε κακή διαχείριση των δεδομένων που προέκυψαν με την αποβολή του Καρλίτος, η ομάδα δεν συμπεριφέρθηκε αναλόγως, με αποτέλεσμα να προκύψει η βαριά ήττα. Είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να δουν στην ομάδα, γιατί δεν μπορεί να παραδίδεται με αυτό τον τρόπο σ’ ένα παιχνίδι – ντέρμπι.

Autoremarketing

Bet on Alfa