ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ στόχος δεν αλλάζει

Ο στόχος δεν αλλάζει

Αρχίζοντας την σεζόν, στόχος ήταν η καλύτερη δυνατή πορεία που θα επιφέρει στην ομάδα το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κανείς δεν μίλησε για πρωτάθλημα, παρόλο που ο διαχρονικός στόχος της Ομόνοιας είναι αυτός. Η ομάδα διαγράφει πορεία που την φέρει εντός στόχων, κι ας έχασε τα τελευταία δυο ντέρμπι.

Bet on Alfa


Παρόλο που μετά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής, η Ομόνοια υποχώρησε στην 5η θέση αφού ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα, όμως η ομάδα της Λεμεσού κατέχει την 4η θέση καθώς επικράτησε της Ομόνοιας στο μεταξύ  τους παιχνίδι.


Το γεγονός αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Άλλωστε, μόλις έχει ολοκληρωθεί μόνο ο α’ γύρος. Έχει άλλον ένα, στον οποίο η Ομόνοια θα παίξει και πάλι με όλες τις ομάδες, ενώ θα ακολουθεί η διαδικασία των πλέι οφ. Ο δρόμος είναι μακρύς. Δύσβατος, όμως η Ομόνοια έδειξε να έχει τις δυνατότητες να παλέψει μέχρι τέλους για να υλοποιήσει τον στόχο της.


Ως μεγάλη ομάδα θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να επανέλθει στις επιτυχίες στο παιχνίδι με τον Ερμή, το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια νέα δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Κάρβερ, όμως θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη. Μπορεί, εφόσον παίξει βάσει δυνατοτήτων.


Εντός της ημέρας θα διαφανεί η σοβαρότητα των τραυματισμών που αποκόμισαν οι Παναγή και Ντάρμπισαϊρ το περασμένο Σάββατο. Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι το σοβαρό και να είναι διαθέσιμοι για το ματς του προσεχούς Σαββάτου.

Autoremarketing

Bet on Alfa