ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα κοράκια χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή

Τα κοράκια χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή

Πριν την 13η αγωνιστική γινόταν λόγος πως, η διαιτησία πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ό,τι έγιναν λάθη, όμως όχι τέτοια που να προκαλέσουν και να φέρουν έντονες αντιδράσεις, που είδαμε πέρσι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Να σου όμως, που τα κοράκια χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή, εκεί που έπρεπε. Βλέπετε ο αποέλ, η αγαπημένη ομάδα της ΚΟΠ και των τριγύρω, προερχόταν από δυο ατυχή αποτελέσματα, ήττα από την ΑΕΛ και ισοπαλία από τον Απόλλωνα, την οποία απέσπασε στο τελευταίο λεπτό με γκολ οφσάιντ. Δεν πήγαινε άλλο και έπρεπε να μπει ένα τέλος. Αυτό επιβαλλόταν απέναντι στην Ομόνοια. Γι’ αυτό και ο Νικολάου φρόντισε νωρίς, βλέποντας και τις διαθέσεις της Ομόνοιας στο ξεκίνημα, να αλλάξει τις ισορροπίες, να βάλει τον αποέλ σε θέση οδηγού και να αποτελειώσει μια καλή το ματς από το πρώτο 20λεπτο.

Τα λάθη που ακολούθησαν σε βάρος της Ομόνοιας είναι γνωστά, γκολ αφού προηγήθηκε φάουλ, γκολ οφσάιντ και το γλυκό έδεσε με το μεγαλύτερο σφάλμα των τελευταίων χρόνων. Κανονικά ο Δημητριάδης, που έγινε διεθνής χωρίς να περάσει τα κούπερ τεστ, θα έπρεπε ήδη να παραιτηθεί. Μα που τέτοια ευθιξία. Άλλωστε, έχει τις πλάτες των μαστόρων του, που άμεσα να είστε σίγουροι θα τον επιβραβεύσουν. Ενώ θα έπρεπε αυτοί να τον «καθαρίσουν» αφού ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να πάει σπίτι του μόνος του. Το συγκεκριμένο λάθος χρεώνεται και στον διαιτητή αφού ενώ είχε άποψη και έδωσε το πέναλτι, μετά δείχνοντας δειλία μπας και τον κάνουν ντα τα αφεντικά του, άλλαξε απόφαση. Δείγμα ότι οι διαιτητές δεν έχουν προσωπικότητα.

Η διαιτησία, λοιπόν, έκανε το καθήκον της. Έσπρωξε τον αποέλ στη νίκη, «σκότωσε» την Ομόνοια βαθμολογικά μπας και μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Άλλωστε, είδαμε πως πήρε ο αποέλ τα τελευταία πρωταθλήματα. Ξέρει τον τρόπο να τα κλέβει ή να του τα δίνουν. Καλά τους τα είπε η διοίκηση στην χθεσινή της ανακοίνωση. Τουλάχιστον να τα φρεσκάρει ο κόσμος, γιατί αυτοί που έχουν χέρι τα προσπερνούν και συνεχίσουν το έργο τους. Έτσι έμαθαν από μικρά παιδιά.
Autoremarketing

Bet on Alfa