ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνοίγει και το συρτάρι... ενίσχυση

Ανοίγει και το συρτάρι… ενίσχυση

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα εισέλθουμε και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η οποία κρίνεται σημαντική για την Ομόνοια. Είναι θέσεις στις οποίες «πονά» από το καλοκαίρι και επιβάλλεται να γίνουν προσθήκες,  με στόχο να αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο και να αυξήσουν τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχους της ομάδας.

Bet on Alfa

Λόγω οικονομικού οι σκέψεις που έγιναν νωρίς ήταν για υλοποίησης δυο μετεγγραφών. Κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος με χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να βοηθήσει και στην οργάνωση του παιχνιδιού, είναι οι θέσεις που θα καλύψει ο Νταμπίζας.

Ενδεχομένως να έχει καταλήξει και στους εκλεκτούς και αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Προετοιμάζει το έδαφος ώστε αρχές Ιανουαρίου εάν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να ανήκουν στο ρόστερ της Ομόνοιας και να βοηθήσουν με το «καλημέρα» στο νέο χρόνο. Την ίδια ώρα θα ανοίξει η πόρτα για δυο ποδοσφαιριστές που είναι στο υφιστάμενο ρόστερ και οι οποίοι θα πρέπει να ενημερωθούν εγκαίρως και να βρεθεί η φόρμουλα λύσης της συνεργασίας.

Ακόμη, η Ομόνοια προτίθεται να προχωρήσει σε άλλη μια κίνηση, χωρίς μεγάλα έξοδα αλλά και χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι κάτω των 21 ετών και θα εγγραφεί στον κατάλογο Β. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο Στεφάν Αζίζ, ο νεαρός Ιβοριανός, που τις τελευταίες βδομάδες περνά από δοκιμαστικά αφήνει θετικές εντυπώσεις και ο Κάρβερ δεν λέει όχι σε απόκτησή του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραμένει στις προπονήσεις της ομάδας για μεγάλο διάστημα.

Η τέταρτη κίνηση θα αφορά εκτός απροόπτου και πάλι την επανεγγραφή του Ντάριο Κρέσιτς, που υπολογίζεται να είναι έτοιμος με το νέο χρόνο, αν όχι και νωρίτερα. Ήδη προπονείται και είναι θέμα χρόνου η ετοιμότητά του. Εξέλιξη που θα φέρει στην έξοδο τον Μπαντή, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε με την εγγραφή του πως είναι πιθανό να προκύψει κάτι τέτοιο και το αποδέχθηκε.

Autoremarketing

Bet on Alfa