ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιοίκηση και Κάρβερ έχουν ειδική αποστολή

Διοίκηση και Κάρβερ έχουν ειδική αποστολή

Τι άφησε το ντέρμπι με τον Αποέλ; Από τη μια την στάση της διαιτησίας προς την Ομόνοια, που για άλλη μια φορά με αντίπαλο τον Αποέλ ήταν απαράδεκτη και σφαγιαστική για την ομάδα μας και επιβάλλεται να υπάρχει κινητοποίηση από την διοίκηση και από την άλλη η ομάδα δεν ικανοποίησε και ο Κάρβερ θα πρέπει να βρει και πάλι τις λύσεις.

Bet on Alfa

Η διοίκηση, λοιπόν, έχει αποστολή να προστατεύσει τα συμφέροντα του σωματείου. Να κάνει διαβήματα και ενέργειες ώστε, να πάψει επιτέλους αυτό το φαινόμενο όποτε παίζει η Ομόνοια με τον Αποέλ να μένει με 10 παίκτες και γενικώς να σφαγιάζεται από την διαιτησία. Ξένους διαιτητές στα ματς με τον Αποέλ και συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, θα ζητήσει η Ομόνοια όπως αναφέρει στην χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της. Καλά ως εδώ, όμως χρειάζονται πιο αποφασιστικές κινήσεις, που θα ταράξουν τα νερά στον χώρο του ποδοσφαίρου μας. Δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι η Ομόνοια, η μεγαλύτερη ομάδα σ’ αυτόν τον τόπο, δεν αστειεύεται. Καιρός είναι να καταλάβουν πως η Ομόνοια και ο κόσμος της δεν είναι το κορόιδό τους και θα πρέπει να αντιληφθούν μια και καλή το μεγαλείο και την δύναμή της.

Την ίδια ώρα, ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του καλούνται να επαναφέρουν την ομάδα στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες. Είπαμε, η αποβολή επηρέασε όμως όταν είσαι η Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να έχεις αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά και να επιτρέπεις στον οποιοδήποτε αντίπαλο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και να σε διασύρει.

Επιβάλλεται βελτίωση σε πολλούς τομείς και ιδιαίτερα στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Επίσης, ο Κάρβερ θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές πέρα απ’ αυτούς που δίνει χρόνο συμμετοχής και ίσως αδικούνται που μόνιμα μένουν στον πάγκο. Θα πρέπει να αξιοποιηθεί όλο το ρόστερ, να πάρουν την ευκαιρία τους κι άλλοι ποδοσφαιριστές και να δίνει πιο σωστή διαχείριση. Αναμένουμε ότι, από το ματς με τον Ερμή, που φαντάζει δύσκολο, η Ομόνοια θα βρει και πάλι τον δρόμο της, τόσο σε καλές εμφανίσεις όσο και σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa