ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροστατεύτηκε o Πετεβίνος από τον παθιασμένο Αποελίστα Στέλιο...

Προστατεύτηκε o Πετεβίνος από τον παθιασμένο Αποελίστα Στέλιο Νικολάου

Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο και σε μια προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την μη παραπομπή του Πετεβίνου στον αθλητικό δικαστή έγραψε:

Bet on Alfa

“Αναφορικά με τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας κ. Ανδρέα Δημητρίου και την απορία που εξέφρασε γιατί δεν παραπέμφθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ κ. Νεκτάριος Πετεβίνος στην Δικαστική Επιτροπή για δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα η ΚΟΠ διευκρινίζει τα εξής:

Στην Δικαστική παραπέμφθηκαν τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας για ανακοινώσεις που δημοσίευσαν οι οποίες ήταν πολύ πιο σοβαρές από τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δυο σωματείων και παραβίαζαν τους σχετικούς πειθαρχικούς κανονισμούς.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου ΑΠΟΕΛ μετά τον συγκεκριμένο αγώνα δεν ξεπέρασαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής, και δεν παραπέμφθηκαν στην Δικαστική, όπως δεν παραπέμθηκαν σε προηγούμενες περιπτώσεις παρόμοιες δηλώσεις είτε του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας ή άλλων σωματείων, όταν αυτές δεν παραβίαζαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής.

Αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί από την αρχή της περιόδου τόσο ο Αθλητικός Δικαστής όσο και ο πειθαρχικός Εισαγγελέας, επιτρέποντας την κριτική για συγκεκριμένες φάσεις σε επιτρεπτά όρια χωρίς χαρακτηρισμούς”.

H πιο πάνω ανακοίνωση όχι μόνο δεν μας καλύπτει αλλά αφήνει και πολλά ερωτηματικά με πρώτο και κύριο ποιος είναι αυτός που οριοθετεί πότε μια δήλωση ξεπερνά τα όρια και πότε όχι.

Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ Νεκτάριος Πετεβίνος έχει προστατευτεί ξεκάθαρα από τον πειθαρχικό εισαγγελέα Στέλιο Νικολάου, ο οποίος δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι παθιασμένος Αποελίστας!

Autoremarketing

Bet on Alfa