ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣκόπιμη διαρροή... ή μπούρδες! (audio)

Σκόπιμη διαρροή… ή μπούρδες! (audio)

Ένα ακόμη ΣΟΒΑΡΟ στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην ήδη λερωμένη φωλιά της ΚΟΠ σε ότι αφορά το αιώνιο ντέρμπι!

Bet on Alfa

Σήμερα το πρωί ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου σε παρέμβασή του στον Supersport Fm καλέστηκε να απαντήσει ερώτηση του Δημοσιογράφου για το περιεχόμενο της έκθεσης του παρατηρητή για το αιώνιο ντέρμπι! (Πιο κάτω ακούστε αυτούσιο τον διάλογο)

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας φανερά ενοχλημένος τόνισε πως έγινε μεγάλη προσπάθεια για να διαρρεύσει η έκθεση του παρατηρητή του συγκεκριμένου αγώνα και πως εύχεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις που θα προκύψουν στο μέλλον να γίνει το ίδιο και με άλλα πορίσματα παρατηρητών!

Από την άλλη ο δημοσιογράφος είπε πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και πως άλλοτε είναι εύκολο και άλλοτε δύσκολο να εξασφαλιστεί πόρισμα! Με απορία ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρώτησε πως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις να είναι εύκολο και σε άλλες δύσκολο εφόσον οι εκθέσεις των παρατηρητών καταλήγουν στον ίδιο τόπο;

Λοιπόν κύριοι θα σας το πούμε ωμά! Η διαρροή και μόνο της έκθεσης του παρατηρητή δείχνει ακόμη περισσότερο το φιάσκο που πήγε να στηθεί και στήθηκε στο αιώνιο ντέρμπι!

Πρώτο και κύριο είναι το γεγονός ότι δεν είδαμε αυτούσια την έκθεση του παρατηρητή παρά μόνο τα όσα γράφτηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεπώς απαιτούμε αυτούσια την έκθεση του παρατηρητή για να δούμε αν όλα όσα γράφτηκαν υφίστανται!

Δευτέρα ακόμη κι αν δεχτούμε ότι όντως είναι αυτή η έκθεση του παρατηρητή τότε θέλουμε να ξέρουμε πως διέρρευσε και γιατί σε αντίστοιχες κρίσιμες περιπτώσεις δεν δημοσιεύτηκε η έκθεση!

Μήπως δεν είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε κατά πόσον ο παρατηρητής για τον αγώνα Αποελ – Απόλλων σημείωσε ορθή την απόφαση όπως ο τερματοφύλακας του Αποελ να μην πάρει κίτρινη κάρτα στο πέναλτι ή κατά πόσο ο Μπερτόλιο έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του στο γκολ, ή αν ο Καρλάο θα έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα και αποβολή από το 40′; Που είναι αγαπητοί εκείνη η έκθεση να την δούμε;

Με κάθε τρόπο εξυπηρετάτε τα συμφέροντα των εργοδοτών σας και κατ´ επέκταση της ομάδας που όλοι υπηρετάτε πιστά προστατεύοντας την με κάθε έντιμο και μη μέσο!

Κύριοι της ΚΟΠ έχετε μείνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στον κόσμο  και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε παραίτηση! Έχετε βρωμίσει το άθλημα που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο!

Autoremarketing

Bet on Alfa