ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧαρακτήρα και μέταλλο νικητή!

Χαρακτήρα και μέταλλο νικητή!

Άμεση επάνοδο στις επιτυχίες θέλουν στο «τριφύλλι», αφήνοντας πίσω τους μια και καλή το ντέρμπι με τον Αποέλ και τον απόηχό του με την διαιτησία (είναι θέμα της διοίκησης), ώστε να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.
Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, και επιβάλλεται να αντιδράσει και να δείξει χαρακτήρα. Ως μεγάλη ομάδα έχει μέταλλο νικητή και θα πρέπει να το δείξει με την αγωνιστική της παρουσία στο αυριανό ματς με τον Ερμή.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν εκ νέου διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων τους. Να δείξουν πως δεν έχουν επηρεαστεί από τι προηγήθηκε και είναι έτοιμοι να επανέλθουν δριμύτεροι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον στόχο της Ευρώπης.
Το αυριανό ματς με τον Ερμή, ναι μεν φαντάζει δύσκολο αφού ο αντίπαλός παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση. Ενδεχόμενη επιτυχία θα προσφέρει πέρα από τους βαθμούς, τόνωση του ηθικού, αυτοπεποίθηση και δυναμική για τη συνέχεια.
Άλλωστε, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ερμή, ακολουθεί ένα καλό πρόγραμμα για την Ομόνοια, που φαντάζει ικανή βάσει δυνατοτήτων να προχωρήσει με το απόλυτο των βαθμών. Με πληγωμένο των εγωισμό, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν πως είναι ικανοί να αντιδράσουν και να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, δίνοντας μετά από μια παρένθεση συνέχεια στο τι έχτισαν το προηγούμενο διάστημα.
Επίσης, οι πράσινοι θα θελήσουν να δώσουν απάντηση πως δεν τα βάζουν με κάτω και έχουν τις δυνατότητες να κυνηγήσουν τον στόχο τους μέχρι τέλους. Είναι στα δικά τους πόδια των να δείξουν ότι κάτι καλό χτίζεται, θέλει τον χρόνο του, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανένα να τους επιτρέψει να ονειρεύονται.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa