ΑρχικήDaily NewsΔιαπιστευτήρια δυνατοτήτων

Διαπιστευτήρια δυνατοτήτων


Οι δυο ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ «πλήγωσαν» βαθμολογικά την Ομόνοια, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένη να κάνει σήμερα
restart από τη Λάρνακα στο ματς με αντίπαλο τον Ερμή. Παρόλο που το παιχνίδι φαντάζει δύσκολο αν κρίνουμε από την εικόνα του αντιπάλου στα τελευταία ματς, την Ομόνοια δεν την παίρνει άλλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών και η νίκη μοιάζει με επιβεβλημένη.

Bet on Alfa


Το τι προηγήθηκε ανήκει στο παρελθόν. Με την ΑΕΛ η Ομόνοια παρόλο που είχε καλή παρουσία δέχθηκε την ήττα με ένα γκολ οφσάιντ, ενώ με τον Αποέλ είναι ακόμη νωπά τα τεράστια λάθη της διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας σε συνδυασμό με την κακή διαχείριση μετά την αποβολή του Καρλίτος.


Η Ομόνοια όμως, ως μεγάλη ομάδα, καλείται να σηκώσει από σήμερα κεφάλι με επάνοδο στις επιτυχίες. Οι δυνατότητες υπάρχουν, η Ομόνοια τις έδειξε σε αρκετά παιχνίδια που προηγήθηκαν και είναι καθήκον της να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει να παλεύει για υλοποίηση του στόχου της.


Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θέλουν και έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους σημερινού αγώνα και να χαρίσουν στον κόσμο τους τη νίκη. Όποιοι κι αν αγωνιστούν, λίγο ή πολύ είναι γνωστοί, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.


Να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να δώσει με συνέπεια, συνέχεια στις επιτυχίες από τη στιγμή που προσφέρεται το πρόγραμμα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και επιβάλλεται αγωνιστική πειθαρχία, θέληση και πάθος και αυτό αναμένει να δει ο κόσμος της Ομόνοιας στο αποψινό παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα και καλείται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa