ΑρχικήDaily NewsΕπανεκκίνηση με νίκη

Επανεκκίνηση με νίκη

 

Αρχίζει σήμερα ο β’ γύρος του ποδοσφαιρικού μας πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενείται στο Αντ. Παπαδόπουλος από τον Ερμή Αραδίππου.

Bet on Alfa

Η αναμέτρηση κάθε άλλο παρά εύκολη αναμένεται. Πρώτα και κύρια, ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο. Διεκδικεί θέση στην εξάδα και θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να διαχειριστεί εκτός από το παιχνίδι και όλα όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το χαμένο ντέρμπι με το Αποέλ, τον απόηχο του αγώνα, την οποία πίεση έχει δημιουργηθεί μετά το άτυχο αποτέλεσμα, αλλά και τις απώλειες που προέκυψαν.

Ο Τζον Κάρβερ και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν παρά να συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα, από το 18ο λεπτό του περασμένου παιχνιδιού. Αν το πράξουν αυτό, δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να μάθει να ζει κάτω από τις διαιτητικές αντιξοότητες. Κατανοούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις και τους διαιτητές. Οφείλουμε όμως ταυτόχρονα, να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Το κάθε λάθος πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά.

Στον φετινό ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση να διανυθεί. Μια νίκη σήμερα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει τις δικές του πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη εξάδα, θα αποτελέσει το καλύτερο γιατρικό. Στο χέρι της ομάδας μας είναι να πάρει το τρίποντο και να ξαναμπεί στις ράγες που οδηγούν στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Autoremarketing

Bet on Alfa