ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρίτωσε το κακό, δεν έχουν ΕΛΕΟΣ!

Τρίτωσε το κακό, δεν έχουν ΕΛΕΟΣ!

Γκολ οφσάιντ με την Αέλ καθόρισε το αποτέλεσμα, καπάκι τα όργια στο αιώνιο ντέρμπι και χθες τρίτωσε το κακό με τον Αναστασίου να κλείνει τα μάτια σε καθαρό φάουλ στον τερματοφύλακα (που θα το έδινε και ο Φανιέρος), απόφαση που καθόρισε εκ νέου το αποτέλεσμα. Όλα σε βάρος της Ομόνοιας.
Τυχαίο; Ακόμη κι έτσι να είναι δεν σας πιστεύει κανείς. Τα εγκλήματα σε βάρος του μεγαλύτερου συλλόγου της Κύπρου συνεχόμενα. Γιατί; Μα είναι ξεκάθαρο, για να κόψουν τη φόρα της ομάδας αφού την είδαν να παρουσιάζεται το προηγούμενο διάστημα πέρα του αναμενόμενου και θέλησαν να την κρατήσουν μακριά.
Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί η παράγκα. Μπαμ και κάτω. Δεν έχουν ΕΛΕΟΣ!
Και πώς να μην λειτουργούν σε βάρος της Ομόνοιας, όταν ο εκπρόσωπός της στην ΚΟΠ σφυρίζει αδιάφορα. Ακόμη και τώρα που όπως λένε οι διάφοροι κύκλοι έγινε κολλητός του Κωστάκη, ναι του Κουτσοκούμνη. Τώρα, που έχει και τον τίτλο του υπεύθυνου διαιτησίας. Αν είναι δυνατόν!
Κύριε Νικ Νικολάου, ο κόσμος της Ομόνοιας δεν θέλει καμιά εύνοια. Ούτε τη δικιά σας, ούτε των διαιτητών. Να την παίζουν στα ίσα. Και ως μεγάλη ομάδα απαιτεί να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Δεν ζήτησε την εύνοια όπως συμβαίνει με άλλο σύλλογο που κάθε χρόνο σπρώχνεται, λες κι αν πάρει άλλη ομάδα του πρωτάθλημα θα κλείσει το ποδόσφαιρό μας.
Αφήστε την Ομόνοια να βρει τον δρόμο της. Και αυτό που έχει να κάνει η ίδια είναι, να φτιάξει ομάδα που θα καταβάλλει και το κατεστημένο. Γιατί και παλαιότερα το κατεστημένο ήταν σε βάρος της Ομόνοιας, όμως είχε ΟΜΑΔΑΡΑ και το σάρωνε και περνούσε σαν τρένο. Κανείς δεν μπορούσε να της σταθεί εμπόδιο.
Αυτό επιβάλλεται να γίνει και όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο της. Η διοίκηση έχει τον λόγο. Δεν πάει άλλο.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa