ΑρχικήDaily NewsΤα εκτός έδρας που την πληγώνουν

Τα εκτός έδρας που την πληγώνουν


Επτά παιχνίδια εκτός έδρας έδωσε έως τώρα η Ομόνοια, δηλαδή τα μισά της σεζόν αφού τα υπόλοιπα επτά ήταν στο ΓΣΠ. Μακριά από την έδρα της η Ομόνοια χάνει από την δυναμική της, κάτι που μαρτυρούν τα αποτελέσματά της. Σε επτά αγώνες πέτυχε μόλις 2 νίκες, έμεινε στην ισοπαλία σε τρία ματς, ενώ ηττήθηκε στα άλλα δύο. Συγκέντρωσε δηλαδή μόλις εννιά βαθμούς από τους 21 που διεκδίκησε. Πολύ μικρός απολογισμός για μιαν ομάδα που θέλει να έχει απαιτήσεις και να πρωταγωνιστήσει.

Bet on Alfa

Είναι ξεκάθαρο πως, τα αποτελέσματα μακριά από το ΓΣΠ την πληγώνουν και είναι αυτά που πληρώνει η Ομόνοια και βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από τις τρεις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία, έχει 25 έναντι 33 που μετρούν ΑΕΚ, ΑΕΛ και Αποέλ.
Είναι κάτι που καλείται να βελτιώσει στη συνέχεια η Ομόνοια, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της, την έξοδο στην Ευρώπη. Και δεν υπάρχει δικαιολογία αφού ο κόσμος της δηλώνει παρών και στα εκτός έδρας και στα πλείστα ματς είναι περισσότερος από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Οι δυο ήττες ήταν στο Τσίρειο από Απόλλωνα και ΑΕΛ, οι τρεις ισοπαλίες με Αναγέννηση, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή, ενώ οι επιτυχίες ήταν επί του Εθνικού Άχνας και της ΑΕΖ.

Ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του καλούνται να δουν που εστιάζεται το πρόβλημα και η ομάδα δεν ανταποκρίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό στα εκτός έδρας ματς. Είναι κι αυτός ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση όπως και αρκετοί άλλοι για να επανέλθει η Ομόνοια στις επιτυχίες αφού στα τελευταία τρία ματς πήρε μόλις ένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα εκτός έδρας:
Αναγέννηση – Ομόνοια           2-2
Εθνικός – Ομόνοια                   1-2
Απόλλων – Ομόνοια                 2-1
Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια       1-1
ΑΕΖ – Ομόνοια                         0-1
ΑΕΛ – Ομόνοια                        1-0
Ερμής – Ομόνοια                     2-2

Autoremarketing

Bet on Alfa