ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Πυρ» και στον αγωνιστικό χώρο

«Πυρ» και στον αγωνιστικό χώρο

Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου της, Αντώνη Τζιωνή, εξαπέλυσε «πυρ» χθες κατά της ΚΟΠ, του προέδρου της Κωστάκη Κουτσκούμνη, του αναπληρωτή προέδρου της Γιώργου Κούμα και των σωμάτων της Ομοσπονδίας.
Ήταν κάτι που επιβαλλόταν να γίνει μετά τα τελευταία γεγονότα με τις διαιτησίες κατά της Ομόνοια. Έπρεπε να τα ακούσουν, για να μην νομίζουν ότι θα περάσουν αυτά που θέλουν και ότι η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο λαοφιλέστερος στην Κύπρο και απαιτεί ανάλογο σεβασμό από όλους.
Αν ίδρωσε το αφτί κάποιων ή όχι είναι άλλο θέμα, όμως έπρεπε να τα ακούσουν σε έντονο ύφος και η χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας κρίθηκε αναγκαία αλλά ήταν και σε ύφος που φάνταζε επιβεβλημένο.
Απ’ εκεί και πέρα, αναμένουμε ότι η ΚΟΠ και τα σώματά της, οι διαιτητές, οι παρατηρητές και όσοι έχουν λόγο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα συμπεριφέρονται αναλόγως σ’ ένα μεγάλο σύλλογο, τον αιμοδότη του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Να εξαπολύσει «πυρ» κατά των αντίπαλων εστιών, να παίξει μπάλα αξιώσεων και βάσει δυνατοτήτων, να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα με μεγαλύτερη ευκολία, η αμυντική συμπεριφορά της να είναι καλύτερη και να παίρνει νίκες.
Με αυτό τον τρόπο θα είναι και μια απάντηση σε όλους όσους την… πολεμούν με κάθε τρόπο. Με καλές εμφανίσεις θα είναι σε θέση να καταβάλλει και την αντίσταση των διαιτητών. Θα νικά και τα λάθη τους και θα προχωρά με αποφασιστικότητα για υλοποίηση τους στόχου της. Ας αρχίσει να το κάνει από το Σάββατο και με συνέπεια και συνέχεια να πετύχει ένα καλό σερί νικών. Θα είναι ότι καλύτερο για όλο το οικοδόμημα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa