ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΠάτησε κορυφή η ομάδα φούτσαλ και περιμένει το τέλος...

Πάτησε κορυφή η ομάδα φούτσαλ και περιμένει το τέλος του πρώτου γύρου

Μετά τη δύσκολη νίκη της επί της Ελπίδας Αστρομερίτη, η οποία επιτεύχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ εκμεταλλευόμενη την ήττα της ΑΕΛ από την Ανόρθωση, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου “συγκατοικεί” με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση με 24 βαθμούς.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας έχει δώσει ένα αγώνα περισσότερο από τους δύο “συγκάτοικους” της στην κορυφή, διαφορά που θα καλυφθεί την ερχόμενη αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, κατά την οποία οι “πράσινοι” έχουν ρεπό, ενώ η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί εντός με την ΑΜΕΚ και η Ανόρθωση εκτός με τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας.

Η χθεσινή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ σε όλες τις διοργανώσεις και η έκτη σερί σε αγώνες πρωταθλήματος, η οποία αν και επιτεύχθηκε με αρκετή δόση άγχους, εντούτοις αποδεικνύει πως βρίσκεται σε πορεία αγωνιστικής βελτίωσης, επιβεβαιώνοντας πως έχει τις δυνάμεις για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα φούτσαλ είναι την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa