ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤίποτα δεν τους αγγίζει στην ΚΟΠ! ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ορισμοί διαιτητών...

Τίποτα δεν τους αγγίζει στην ΚΟΠ! ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ορισμοί διαιτητών ΞΑΝΑ!

Τι να πούμε πραγματικά! Τα λόγια περισσεύουν. Οι άνθρωποι της ΚΟΠ έβγαλαν την μάσκα για τα καλά και κάνουν επίδειξη δύναμης…

Bet on Alfa

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τα όσα σοβαρά καταγγέλλει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για την κατάσταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και την βρωμιά που αναβλύζει  από την ΚΟΠ και ήρθαν σε άλλη μία αγωνιστική να κάνουν το παιχνίδι τους!

Χθές ρίξαμε μια ματιά στους ορισμούς διαιτητών και μείναμε με το στόμα ανοικτό.

Ο εγκληματίας Γιώργος Νικολάου που βαθμολογήθηκε με απροβίβαστο βαθμό για το αιώνιο ντέρμπι, ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ αυτή την αγωνιστική ως 4ος στο παιχνίδι ΑΕΚ – Εθνικός! Επιβράβευση ξανά δηλαδή για την εκτέλεση του “Πορτοκαλί καθήκοντος”!

Ακόμη πιο σκανδαλώδης είναι ο ορισμός του Βοηθού Διαιτητή Νίκου Καλησπέρα στον αγώνα της δικής μας ομάδας κόντρα στην Αναγέννηση! Σας θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο η ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε τον Καλησπέρα για την εγκληματική του διαιτησία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο! Στο πιο κάτω βίντεο απολαύστε την εγκληματική διαιτησία του Καλησπέρα σε εκείνο το παιχνίδι:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/JW3KFEJ83eg”]

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αύριο να δώσει βροντερό παρόν που θα σημαίνει συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα! Αυτοί βάλθηκαν να μας χαλάσουν ότι αγαπάμε περισσότερο. Απάντηση να πάρουν ενότητα και αγώνα! 

Autoremarketing

Bet on Alfa