ΑρχικήDaily NewsΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνεδρία της Δευτέρας,...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνεδρία της Δευτέρας, θα αποφασίσει περαιτέρω για το θέμα αυτό.

Παρά το γεγονός πως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, ο Άγγελος Αγαθαγγέλου είναι πανέτοιμος να δώσει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του.

Bet on Alfa

Πρόσφατα διαγνώσθηκε με σπάνιας μορφής ασθένεια και είναι άμεση ανάγκη να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο Άγγελος και η οικογένειά του, είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από αυτήν τη δοκιμασία. Την ψυχική δύναμη την έχουν, την θέληση την έχουν, τη διάθεση να θυσιαστούν την έχουν. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν την οικονομική δύναμη για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της επέμβασης και της θεραπείας.

Εδώ είναι που η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται να δείξει για άλλη μία φορά την μεγαλοψυχία της!

Ο Άγγελος, σύζυγος και πατέρας, είναι γέννημα-θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τη Νεφτοχιμίκ, στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρακαλούνται οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί, όπως συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια. Πιο κάτω παρατίθενται τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, που μπορείτε να καταθέσετε ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΙΒΑΝ: CY75 0070 3310 0000 0000 2099 1377

BIC: CCBKCY2N

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνεδρία της Δευτέρας, θα αποφασίσει περαιτέρω για το θέμα αυτό.

Autoremarketing

Bet on Alfa