ΑρχικήDaily NewsΟ Τουρέ της βάζει δύσκολα

Ο Τουρέ της βάζει δύσκολα


Ορατό είναι το ενδεχόμενο (αν δεν είναι και βέβαιο) η Ομόνοια να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπλατί Τουρέ για ένα περίπου μήνα, λόγω υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα. Το όνομα του νεαρού μέσου συμπεριλαμβάνεται στους 25 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Μπουρκίνα Φάσο για την προετοιμασία (28 Δεκεμβρίου 2016 – 9 Ιανουαρίου 2017) ενόψει του προσεχούς Κόπα Άφρικα. Της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν οι επίσημοι αγώνες και στη φάση των ομίλων θα τερματιστούν στις 22 Ιανουαρίου. Εάν η εθνική του προχωρήσει πιο μακριά στην διοργάνωση τότετ θα καθυστερήσει περισσότερο η επιστροφή του. Πάντως, για την ώρα η επίσημη Ομόνοια δεν έχει ενημερωθεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μπουρκίνα Φάσο.

Bet on Alfa

Σαφώς κι αν ο Τουρέ απουσιάσει για ένα μήνα, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την ομάδα αφού είναι βασικό στέλεχος και από τους κορυφαίους στις πρώτες 14 σεζόν.

Ο προπονητής της Μπουρκίνα Φάσο, Πάουλο Ντουάρτε, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Burkina24.com», επιβεβαίωσε πως ο Τουρέ βρίσκεται στις επιλογές του για το Κόπα Άφρικα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον άσο της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa