ΑρχικήDaily NewsΚρατήστε σφικτά αυτό το κλειδί

Κρατήστε σφικτά αυτό το κλειδί


Η αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας στο χθεσινό ματς ήταν πολύ καλή, αυτή που έπρεπε να ήταν για να καταβάλει την αντίσταση μια ομάδας που είχε ως στόχο να παίξει μαζική άμυνα. Τα πέντε γκολ δεν ήλθαν τυχαία αλλά ήταν προϊόν της σωστής τακτικής και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του Κάρβερ. Παρόλο που η Αναγέννηση έπαιζε με πέντε παίκτες στην άμυνα, η Ομόνοια είχε τον τρόπο να διασπάσει με ευκολία την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη της αντιπάλου της. Με μακρινές κάθετες μπαλιές έφθανε με ευκολία στο αντίπαλο τετράγωνο και τα δυο πρώτα γκολ μπορεί να προήλθαν από αντιπάλους αλλά ήταν προϊόν της σωστής δουλειάς που γινόταν προηγουμένως. Οι αντίπαλοι μη έχοντας άλλη επιλογή έστειλαν την μπάλα στην εστία τους.

Bet on Alfa


Η Ομόνοια άγγιξε το τέλειο μεσοεπιθετικά και τα πέντε γκολ μπορούσαν να ήταν στο τέλος άλλα τόσα βάσει ευκαιριών. Η παρουσία του Κλέιτον ήταν δείγμα ότι η απόδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Είχε κέφια ο Βραζιλιάνος και το γκολ που πέτυχε ήταν δείγμα της μεγάλης του κλάσης, που γνωρίζαμε προ του έλθει στην ομάδα ομάδας και είδαμε στο βαθμό που αναμέναμε για πρώτη φορά χθες.


Αυτό το κλειδί, της καλής μεσοεπιθετικής λειτουργίας και της διάσπασης της αμυντικής γραμμής της αντιπάλου ομάδας, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να φθάσει σε πέντε γκολ, θα πρέπει να το  κρατήσει σφικτά ενόψει της συνέχειας. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε αρκετά παιχνίδια αυτή την εικόνα και εφόσον έχει τις λύσεις δημιουργικά και εκτελεστικά, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Στον Κάρβερ και στους ποδοσφαιριστές εναπόκειται.

Autoremarketing

Bet on Alfa