ΑρχικήDaily NewsΔόξα και μετά προσθαφαιρέσεις

Δόξα και μετά προσθαφαιρέσεις


Στην Ομόνοια όλοι είναι επικεντρωμένοι στο αυριανό ματς με τη Δόξα, αφού στόχος είναι η κατάκτηση άλλης μιας νίκης που θα κρατήσει την ομάδα στα ψηλά και σε τροχιά υλοποίησης του στόχου της. Μετά την επάνοδο στις νίκες με επιβλητικό τρόπο, το 5-1 επί της Αναγέννησης, οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια και να κλείσουν την χρονιά νικηφόρα.

Bet on Alfa

Αφού περάσει το αυριανό δύσκολο παιχνίδι στο Μακάρειο, η προσοχή θα επικεντρωθεί, πλέον, στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη ο Νταμπίζας φέρεται να έχει προετοιμάσει το έδαφος και στόχος τους είναι όπως, οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι το συντομότερο στο «Ηλίας Πούλλος» και να τεθούν στη διάθεση του Τζον Κάρβερ αν είναι δυνατό από το πρώτο ματς στο 2017.

Αναμένεται να γίνει επανεγγραφή του Κρέσιτς, που είναι καλά και προπονείται ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμό, ενώ θα αποκτηθούν μέσος, στόπερ και εκτός απροόπτου ο νεαρός Στεφάν Αζίζ που προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσον αφορά στις αφαιρέσεις για να ανοίξουν θέσεις και να γίνει η εγγραφή των νέων ποδοσφαιριστών, ο Μπαντής αναμένεται να αποχωρήσει και τη θέση του θα πάρει ο Κρέσιτς. Ο Αζίζ επειδή είναι κάτω των 21 ετών δεν επιβάλλεται να υπάρξει αποχώρηση, οπόταν θα πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου άλλοι δυο ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη περίπτωση εκτός απροόπτου θα είναι ο Νασιμέντο, που δεν φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζεται, έστω κι αν αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς. Αυτό έγινε λόγω τραυματισμού του Όρσουλιτς. Για τη δεύτερη αποχώρηση «φωτογραφίζεται» ο Αγκάγιεφ που έχει να αγωνιστεί από την 6η αγωνιστική. Ο Ισραηλινός αν και στο ξεκίνημα της σεζόν, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, ήταν βασικό στέλεχος, στη συνέχεια παραγκωνίστηκε από τον Κάρβερ. Ούτε αλλαγή δεν αγωνίστηκε!

Autoremarketing

Bet on Alfa