ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ UEFA επέλεξε το γκολ του Κλέϊτον ως το...

Η UEFA επέλεξε το γκολ του Κλέϊτον ως το καλύτερο της εβδομάδας

Το γκολ του Κλέϊτον κόντρα στην Αναγέννηση ήταν  απολαυστικό, αφού πέρασε από πέντε αντιπάλους (μέσα και ο τερματοφύλακας) για να πετύχει ένα γκολ, για το οποίο μέχρι και οι συμπαίχτες δεν πίστευαν ότι το έβαλε!

Bet on Alfa

Τρεις ημέρες αργότερα η UEFA το επέλεξε ως το καλύτερο της εβδομάδας.  Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της στην επίσημη ιστοσελίδα της  γίνεται σύγκριση mε την ενέργεια του Μέσι,κόντρα στην Εσπανιόλ, που έφερε το γκολ του Σουάρες.

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, αναφέρει:

Our favourite goal of the week
«Much has been made of Lionel Messi’s slalom dribble that led to Luis Suárez’s goal in Barcelona’s 4-1 defeat of Espanyol, but Omonia’s Cleyton did more or less the same thing in Cyprus as his side beat Anagennisis Derynia 5-1, AND he scored himself. “Cleyton’s goal was worth the 90 minutes in that freezing cold and dripping rain,” said Omonia’s English boss John Carver. It is 9:14 minutes into the highlights here.»

«Πολλά λέχθηκαν για το σλάλομ και τις ντρίμπλες του Λιονέλ Μέσι που οδήγησε στο γκολ του Σουάρες στη νίκη της Μπαρσελόνα επί της Εσπανιόλ με 4-1. Όμως, ο Κλέιτον της Ομόνοιας έκανε λίγο-πολύ το ίδιο πράγμα στη νίκη επί της Αναγέννησης με 5-1 και σε αντίθεση με τον Μέσι σκόραρε».

Autoremarketing

Bet on Alfa