ΑρχικήDaily NewsΚορυφαίο ζήτημα η αξιοποίηση της επιθετικής τριπλέτας

Κορυφαίο ζήτημα η αξιοποίηση της επιθετικής τριπλέτας

Η απουσία του Μπλατί Τουρέ για το Copa Africa, αποτελεί το πιο σημαντικό πονοκέφαλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε σχέση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αφενός ο διεθνής με την Μπουργκίνα Φάσο ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας (πρώτος σε λεπτά συμμετοχής) και αφ’ ετέρου δεν υπάρχει στο ρόστερ ποδοσφαιριστής που να μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του.

Bet on Alfa

Με λίγα λόγια, η λειτουργία του ρόμβου του Τζον Κάρβερ, θα δοκιμαστεί υπό άλλες συνθήκες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος…

Η αλλαγή σχήματος, αντί απλά προσώπου στην εντεκάδα, ίσως να αποτελεί μια κάποια λύση. Αρκετοί φίλου της ομάδας αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θεωρούν ότι μια επιθετική τριπλέτα με Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ και Σιέρινταν, έχει πολλά να προσδώσει στην ομάδα. Ο Χριστοφή είναι κατ’ εξοχήν εξτρέμ και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από την φυσιολογική του θέση παρά ως παρτενέρ του Ματ. Από την άλλη ο Σιέρινταν μπορεί άνετα να ανταποκριθεί στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Ίσως η ομάδα να χάνει κάποια πράγματα με το 4-3-3, αλλά κερδίζει κάποια άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, ποδοσφαιρικά δόγματα δεν υπάρχουν. Το πιο σημαντικό, είναι να μπορέσει ο προπονητής να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, στο ρόστερ της ομάδας. Η παρουσία της ομάδας τα τελευταία 15 λεπτά στον προχθεσινό αγώνα με την ΔΟΞΑ, μιλά από μόνη της.

Autoremarketing

Bet on Alfa