ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠενθήμερη άδεια και κατασκοπεία

Πενθήμερη άδεια και κατασκοπεία

Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση, ο Τζον Κάρβερ παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές ολιγοήμερη άδεια. Συγκεκριμένα, η άδειά τους θα έχει ισχύ μέχρι και τις 27 του μήνα. Δηλαδή είναι πενθήμερη, με τους ξένους ποδοσφαιριστές, να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένειά τους.

Bet on Alfa

Θα επανέλθουν στις προπονήσεις απόγευμα της Τετάρτης, 28 Δεκεμβρίου, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς στο 2017. Αντίπαλος της Ομόνοιας, ο Εθνικός Άχνας στις 4 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, που η Ομόνοια καλείται να φέρει εις πέρας και να συνεχίσει την προσπάθειά της για έξοδο στην Ευρώπη. Μάλιστα, τον Εθνικό θα τον αντιμετωπίσει άλλες δυο φορές εντός Ιανουαρίου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο Κάρβερ άδραξε της ευκαιρίας αφού η προπόνηση ήταν πρωινή χθες και βρέθηκε στο Δασάκι. Παρακολούθησε τον αγώνα του Εθνικού με την ΑΕΛ. Είπαμε, η ομάδα της Άχνας είναι η επόμενη αντίπαλος, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και την ΑΕΛ που είναι ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την Ομόνοια.

Ο Άγγλος τεχνικός άρχισε την μελέτη για το επόμενο ματς και έχει αρκετό χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του. Αυτό που προέχει είναι η βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς. Δόθηκαν πολλές φορές υποσχέσεις για κάτι τέτοιο, όμως σε κάθε ματς γίνονται λάθη.
Με τη Δόξα τα γκολ μπορεί να προήλθαν από ατομικό λάθος και κακό στήσιμο σε δυο κόρνερ, όμως δεν παύει από το να είναι λάθη και πάλι καλά που δεν τα πλήρωσε η ομάδα.

Πάλι καλά που στην επίθεση υπάρχει αποτελεσματικότητα και ένας δεινός γκολτζής όπως ο Ντάρμπισαϊρ, αλλιώς η ομάδα δεν θα ήταν εκεί που είναι.

Autoremarketing

Bet on Alfa