ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕνδιαφέρον για δανεισμό του Σάσα Ζντιέλαρ από τον Ολυμπιακό

Ενδιαφέρον για δανεισμό του Σάσα Ζντιέλαρ από τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας www.goal.com.cy η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση ως δανεικού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς του 21χρόνου Σέρβου διεθνή μέσου Σάσα Ζντιέλαρ.

Bet on Alfa

Την περσινή σεζόν μέτρησε 16 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα (8 στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ), στην τρέχουσα σεζόν παραγκωνίστηκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ζντιέλαρ και το όνομά του βρίσκεται στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που ο Ολυμπιακός προτίθεται να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018).

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή και ήδη έχει αρχίσει επαφές και συζητήσεις. Κάτι άλλο που ενισχύει το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, είναι το γεγονός ότι ο Ζντιέλαρ μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο β’ λόγω του νεραρού της ηλικίας.

Πάντως ο  Ζντιέλαρ δεν είναι η μόνη περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δείχνει να ενδιαφέρει ο Νίκο Νταμπίζα. Ο Ελλαδίτης Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας ίσως στρέψει την προσοσχή του αποκλειστικά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για την χειμερινή ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού είναι αυτό που γνωρίζει πολύ καλά και μπορεί να είναι βέβαιος για τις επιλογές του.

Εξελίξεις για τα μεταγγραφικά θα πρέπει να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa