ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣCarver: “I was manager of Newcastle, Rafa Benitez is...

Carver: “I was manager of Newcastle, Rafa Benitez is manager of Newcastle United”

Συνέντευξη έδωσε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ John Carver στο διεθνές πρακτορείο Daily Star σχολιάζοντας την σημερινή κατάσταση στην Newcastle με προπονητή τον Rafa Benitez.

Όπως μας έχει συνηθίσει ο Άγγλος ήταν πολύ παραστατικός στις δηλώσεις του χωρίς να κρυφτεί λέγοντας κάποια σημαντικά στοιχεία για την Newcastle του σήμερα και του χθες που ήταν ο ίδιος προπονητής. Ξεχωρίσαμε την δήλωση που έκανε πως “Εγώ ήμουν προπονητής της Nιουκαστλ, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι προπονητής της Ενωμένης Νιούκαστλ” εξηγώντας πως πλέον η Αγγλική ομάδα μοιάζει με άλλη ομάδα από αυτή που άφησε. Μόνο το γήπεδο και η φανέλα είναι η ίδια. Πλέον όλοι είναι ενωμένοι και δουλεύουν για τον ίδιο στόχο. Πριν τον Ράφα ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση και ξέρω τι σημαίνει να υπάρχει θετικό  κλίμα γενικά στην ομάδα. Το ξαναζήσαμε επί εποχής Sir Bobby’s (ήμουν το νούμερο 2 τότε στην ομάδα) και μας έκανε να νιώθουμε ασταμάτητοι. Πιστεύω ότι και τώρα αυτό πάει να γεννηθεί και θα παραμείνει όσο ο Rafa είναι στον πάγκο.

Την Δευτέρα θα  παρευρεθεί ξανά στον St James Park για τον αγώνα της  Newcastle με την Sheffield και δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτό. Συγκεκριμένα είπε πως  “είναι σουρεάλ να βρίσκεσαι ξανά ανάμεσα σε 52000 κόσμου που αυτή την φορά θα φωνάζουν γεμάτοι αισιοδοξία, ένα συναίσθημα που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με αυτό που υπήρχε όταν ήμουν στο τιμόνι της ομάδας. Πώς άλλαξαν έτσι οι εποχές…”

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Κάρβερ. 

 

Autoremarketing