ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠλησιάζει ο αντί - Τουρέ

Πλησιάζει ο αντί – Τουρέ

Προχωρημένες είναι οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με μέσο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Τουρέ για τον επόμενο μήνα (αφού ο διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο θα δηλώσει «παρών» στο Κόπα Άφρικα).

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής μιλά με περισσότερους από ένα ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών αναμένεται να καταλήξει με το τριφύλλι στο στήθος.

Το «οκτάρι» πλησιάζει και στόχος είναι όπως η μετεγγραφή ολοκληρωθεί το συντομότερο, ώστε ο εκλεκτός να ενταχθεί αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας και να το συντομότερο μέσα στο 2017. Σίγουρα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο ματς του νέου χρόνου αφού θα γίνει Τετάρτη, με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, και οι εγγραφές γίνονται Παρασκευή. Θα υπολογίζεται για το ματς με την Καρμιώτισσα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αφού θα προορίζεται για τον Κατάλογο Α, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Αγκάγιεφ. Ο Ισραηλινός μόνο με υποσχετική θα αποχωρήσει και εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί στην προηγούμενη ομάδα του, την Μπνέι Γιεχούντα, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτησή του.

Παράλληλα απομένει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αν η Ομόνοια θα πάρει και κεντρικό αμυντικό. Εφόσον δεν προκύψει άλλη αποχώρηση έμπειρου ποδοσφαιριστή τότε ίσως γίνει κίνηση με νεαρό κάτω των 21 ετών.

Ακόμη, οι δυο πρώτες μετεγγραφές θα αφορούν τους Κρέσιτς, που θα επανενταχθεί στο ρόστερ και θα αποχωρήσει ο Μπαντής και τον Στεφάν Αζίζ, τον νεαρό μεσοεπιθετικό που προπονείται τις τελευταίες βδομάδες στο «Ηλίας Πούλλος» και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa