ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστοφή:"Όποτε κληθώ από τον προπονητή μου δίνω τον καλύτερο...

Χριστοφή:”Όποτε κληθώ από τον προπονητή μου δίνω τον καλύτερο μου εαυτό” (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Χριστοφή πήρε το βραβείο ΠΑΣΠ Top Goal της 10ης αγωνιστικής, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΖ.

Στις δηλώσεις του, πέραν του αγωνιστικού, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και παράλληλα κάλεσε όλους να προσφέρουν οικονομικά στον Άγγελο Αγαθαγγέλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο διεθνής επιθετικός βραβεύτηκε στο «Ηλίας Πούλλος» και με δηλώσεις του στην κάμερα του protathlima.com ανάφερε τα εξής: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, δεν έχει σημασία για μένα πάρα πολύ το γκολ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα, και ελπίζω να έρθουν και άλλα γκολ στην συνέχεια».

Για την καθοριστική εμφάνιση του στην ανατροπή με την Δόξα: «Κάναμε την ανατροπή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εγώ όποτε κληθώ από τον προπονητή μου δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, πάνω από όλα όμως είναι η ομάδα, και να κερδίζει. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς, που ήταν πάρα πολύ σημαντικοί για μας γιατί ήταν σε ένα καθοριστικό σημείο μπορώ να πω, πριν την διακοπή των γιορτών».

Bet on Alfa

Για το που μπορεί να φτάσει η φετινή Ομόνοια: «Στόχοι μας ήταν αυτοί που είπαμε από την αρχή και θέλουμε να τους υλοποιήσουμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Και ελπίζουμε για  αυτή την ομάδα, πίσω από την οποία υπάρχει αυτός ο υπέροχος κόσμος, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήταν τίποτα, να έρθουν καλύτερες ημέρες».

Για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Άγγελου Αγαθαγγέλου: «Ελπίζω όλοι να βοηθήσουν και με την βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά, και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αυτό που αγαπά, το ποδόσφαιρο. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ξέρουν όλοι όσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο τι σημαίνει να προπονείσαι καθημερινά, να διδάσκεις αν είσαι προπονητής. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και ο Θεός να βάλει το χέρι του και να πάνε όλα καλά. Εμείς οι συμπαίκτες του μαζέψαμε ένα σεβαστό ποσό, και καλούμε όλο τον κόσμο, και ειδικά όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να προσφέρουν όσα μπορούν για τον Άγγελο».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της βράβευσης του Χριστοφή:

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa