ΑρχικήDaily NewsΌσα χρόνια και αν περνάνε Αιμίλιε δεν σε ξεχνάμε...

Όσα χρόνια και αν περνάνε Αιμίλιε δεν σε ξεχνάμε…

Πριν ακριβώς 9 χρόνια στις 27 Δεκεμβρίου 2007 η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και της Θύρας 9 έχασε τόσο άδικα ένα ακόμη μέλος της. Τον Αιμίλιο Ιωάννου ο οποίος ενώ οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της τότε 20χρονης Έφης Ηροδότου, κόρης του στρατιωτικού Ηρόδοτου Ηροδότου.  Η θύτης εγκατέλειψε την σκηνή, όμως το όχημά της ανακόπηκε από άλλο διερχόμενο και τότε υποβλήθηκε σε τεστ αλκοόλης με ένδειξη 70 mg (το ανώτατο).

Bet on Alfa

Εναντίον της Έφης Ηροδότου εκκρεμεί έκτοτε ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να εκδικαστεί για την υπόθεση καθώς με δόλιο τρόπο φυγαδεύτηκε μαζί με την οικογένειά της από την Κύπρο.  Η Ιντερπόλ κυκλοφόρησε την φωτογραφία της ως WANTED και καταζητείται για έγκλημα σε βάρος ζωής. 

Φαίνεται πως η θύτης έχει πολλές πλάτες καθώς στην πορεία της εκδίκασης της υπόθεσης βρέθηκαν λαδωμένοι εισαγγελείς, μάρτυρες, αστυνομικοί που οδήγησαν αρχικά στην αθώωση της. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αιμίλιου παλεύει κάθε μέρα για δικαίωση και ευχόμαστε όπως αυτή να έρθει το συντομότερο για να αποκατασταθεί η μνήμη του Αιμίλιου.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΛΦΕ

ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ , ΑΙΜΙΛΙΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ…

Autoremarketing

Bet on Alfa