ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠέρσι και φέτος, διαφορές και ομοιότητες

Πέρσι και φέτος, διαφορές και ομοιότητες

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η 16η αγωνιστική ήταν η τελευταία της σεζόν. Η τρέχουσα σεζόν για την Ομόνοια εξελίσσεται περίπου όπως και πέρσι. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.

Bet on Alfa

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Ομόνοια βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά από πέρσι, όσον αφορά στην βαθμολογική συγκομιδή είναι δυο βαθμοί. Φέτος είναι στο +2, 31 έναντι 29 βαθμών. Ο απολογισμός στην τρέχουσα σεζόν είναι 9 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες. Πέρσι ήταν 8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Όσον αφορά στον συντελεστή τερμάτων, φέτος είναι καλύτερη επιθετικά και χειρότερη αμυντικά σε σχέση με πέρσι. Πέτυχε 33 γκολ και δέχθηκε 22 έναντι με 27 υπέρ και 15 κατά στην περσινή σεζόν. Δηλαδή είναι στα +6 γκολ ενεργητικό και -7 γκολ παθητικό.

Αυτό που έχει σημασία είναι, με το τέλος της σεζόν η Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους της. Να παίξει καλύτερη μπάλα, να είναι πιο παραγωγική και πιο προσεκτική στην άμυνα, να βελτιώσει τους αριθμούς της επιθετικά και αμυντικά. 

Τον Μάιο να πανηγυρίσει την έξοδό της στην Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου. Με καλές προσθήκες τον Ιανουάριο και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, ο στόχος θα υλοποιηθεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa