ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ φασισμός της ΚΟΠ

Ο φασισμός της ΚΟΠ

Ο τρόπος που ενεργεί η ΚΟΠ, τα σώματά της και όσοι ορίζονται από τον αυτοκράτορα Κωστάκη (βλέπε Αριστοτέλης Βρυωνίδης), ούτε στα πιο φασιστικά κράτη δεν τους φτάνουν. Με το έτσι και το θέλω, να φιμώσουν όσους λένε αλήθειες και δείχνουν αποφασισμένοι να τα βάλουν με το κατεστημένο. Ο Κουτσοκούμνης, ο Κούμας και οι συνοπαρτζιά τους είναι «άγιοι» και κανείς δεν μπορεί να τους πιάσει στο στόμα του. Είναι πάνω από όλους. Τρομάρα σας!
Ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, λοιπόν, θέλησε να φοβίσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας και γενικότερα τον σύλλογο για τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, τιμωρώντας τον με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν αγώνα. Δεν θα έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει το ματς της ομάδας του από το γήπεδο. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Η ΚΟΠ της αξιοκρατίας. Δεν πάτε ρε σπίτια σας.
Η καταγγελία κατά του προέδρου της Ομόνοιας ανέφερε συγκεκριμένα: «Καταγγελία κατά του Αντώνη Τζιωνή, Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για δηλώσεις που προέβη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα Μ.Μ.Ε την Τετάρτη 14.12.2016 και οι οποίες ήταν εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για τα άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση των άρθρων 2 και 4 ιστ (ι) (ιι) (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ».

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa