ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι παίκτες τη δουλειά τους

Οι παίκτες τη δουλειά τους

Όπως είναι λογικό αυτές τις μέρες το μετεγγραφικό σκηνικό βρίσκεται στο προσκήνιο. Απασχολεί το θέμα των μετεγγραφών αλλά και των αποχωρήσεων, τη στιγμή που δεν υπάρχει και αγωνιστική δράση. Στην Ομόνοια το βλέμμα είναι επικεντρωμένο στην προσπάθεια απόκτησης μέσου, απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει κίνηση και για αμυντικό, αλλά και στις πιθανές αποχωρήσεις των Αγκάγιεφ και Ρουσιά.
Την ίδια ώρα όμως, οι ποδοσφαιριστές τη δουλειά τους. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τον Εθνικό Άχνας, που είναι ορισμένο για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ, στις 17:00. Εκεί όπου η Ομόνοια θα επιδιώξει να φθάσει στην τρίτη σερί επιτυχία της, μετά απ’ αυτές επί της Αναγέννησης και της Δόξας. Θα ψάξει ένα καλό σερί νικών, αφού μετά την Άχνα θα ακολουθήσει η Καρμιώτισσα και ακολούθως να πάει με φόρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Οι προπονήσεις αυτές τις μέρες είναι πρωινές. Μοναδική απουσία ο Τουρέ, που ως γνωστόν συμμετέχει στην προετοιμασία της Μπουρκίνα Φάσο και ακολούθως στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Θα απουσιάζει τουλάχιστον μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.
Ο Κάρβερ, λοιπόν, προετοιμάζει την ομάδα του μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Θα γίνει προπόνηση και αύριο το πρωί και ακολούθως θα παραχωρήσει ρεπό για την Κυριακή, 1η του χρόνου. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη.
Όπως έκλεισαν θετικά το 2016 έτσι θέλουν να κάνουν αρχή και στο 2017, με την ευχή να τους πάει καλά και να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι που έθεσε η Ομόνοια με το ξεκίνημα της σεζόν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa