ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ αποχώρηση καθυστερεί την ανακοίνωση Μπρέβελντ

Η αποχώρηση καθυστερεί την ανακοίνωση Μπρέβελντ

«Κλειστός» θεωρείται ο Νίκαντρο Μπρέβελντ, ο μέσος ποδοσφαιριστής από το Σουρινάμ και κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα.
Πληροφορίες φέρουν τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή να έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες σε όλα με τον 30χρονος ποδοσφαιριστή, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τουρέ το προσεχές διάστημα αλλά και να αυξήσει τις επιλογές του Κάρβερ στη μεσαία γραμμή.
Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, με εμπειρία πρωταθλητισμού αφού έπαιξε στην Στεάουα δυο σεζόν και πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής πιστεύει πως ο Μπρέβελντ ταιριάζει στο πλάνο της Ομόνοιας, με τον Κάρβερ να δείχνει πρόθεση να συνεχίζει με το 4-4-2.
Για την ώρα, ο λόγος που η μετεγγραφή δεν οριστικοποιείται και δεν ανακοινώνεται έχει να κάνει με την αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ. Ο Αγκάγιεφ παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπνέι Γιεχούντα, ωστόσο η Ομόνοια αξιώνει οικονομικά ανταλλάγματα. Λόγος για τον οποίο σκαλώνει, τουλάχιστον για την ώρα, η μετακίνηση του Ισραηλινού στην ομάδα της πατρίδας του.
Οι Ισραηλινοί θέλουν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή χωρίς να πληρώσουν την Ομόνοια. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες. Στόχος είναι όπως ελευθερωθεί θέση στο ρόστερ για να γίνει η εγγραφή νέου ποδοσφαιριστή. Εάν είναι δυνατό να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Καρμιώτισσα την Κυριακή, παρόλο που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa