ΑρχικήDaily NewsΤα νέα βαθμολογικά δεδομένα και η επιτακτική ανάγκη για...

Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα και η επιτακτική ανάγκη για νίκη

Η νίκη του Απόλλωνα μέσα στην ΑΕΚ Arena, ήταν το highlight της χτεσινής αγωνιστικής ημέρας. Όχι μόνο για το διπλό, όσο για την ευρύτητα του σκορ, αλλά και την σχετική ευκολία με την οποία ήρθε το τρίποντο.

Bet on Alfa

Η νίκη του Απόλλωνα, είναι πέραν του δέοντος σημαντική. Δίνει στην ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή μια νέα δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Να μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλωνας, έχει μια πολύ καλά δομημένη ομάδα, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετό βάθος. Δεν είναι τυχαίο ότι έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη για φέτος.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Πρώτα και κύρια, γιατί με την συγκεκριμένη ομάδα συγκατοικούμε στην τέταρτη θέση, άρα αποτελεί τον άμεσο αντίπαλο μας για τα πιο πάνω δώματα (αλλά και για την έξοδο στην Ευρώπη). Δεύτερο, γιατί με την συγκεκριμένη ομάδα, θα δώσουμε το πρώτο μας ντέρμπι για τον δεύτερο γύρο σε 10 ημέρες (ΓΣΠ, Κυριακή 15/1 στις 4μμ).

Φυσικά μέχρι τότε, μεσολαβούν δύο παιχνίδια (το σημερινό με τον Εθνικό και αυτό της ερχόμενης Κυριακής με την Καρμιώτισσα). Αλλά οτιδήποτε άλλο πέραν από το τρίποντο, στα δύο παιχνίδια που έπονται, θα αποτελέσει τεράστιο βαθμολογικό πλήγμα για την ομάδα μας.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Τα παιχνίδια μετά από κάθε διακοπή πρωταθλήματος, είναι πάντα υψηλού κινδύνου. Η ομάδα της Άχνας είναι σε “καλό φεγγάρι”, επιθετικά έχει ικανότητες, ενώ και αμυντικά είναι δυσκολοκατάβλητη. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους Κάρβερ και ποδοσφαιριστές. Καμία χαλάρωση, καμία διστακτικότητα. Το παιχνίδι με την Δόξα, θα πρέπει ήδη να έχει “χτυπήσει καμπάνες” στο Ηλίας Πούλλος.

Αν θέλουμε να βλέπουμε προς τα πάνω, παιχνίδια όπως τα σημερινά, πρέπει να τα “καθαρίζουμε” πάση θυσία. Σίγουρα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει θέματα γενικά, η ΑΕΛ επιθετικά δεν πείθει, το Αποέλ είναι συμπαγές και καλά οργανωμένο αλλά όχι μεγαθήριο. Αν στην ΚΟΠ, αφήσουν το πρωτάθλημα να “παιχτεί στα ίσα” υπάρχει πολύ ζουμί στα παιχνίδια που έπονται… Αυτό είναι όμως μια άλλη ιστορία.

Τρίποντο πρώτα και κύρια σήμερα, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και βλέπουμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa