ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αντίδραση το ένα, τα κενά το άλλο

Η αντίδραση το ένα, τα κενά το άλλο

Η Ομόνοια έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι, για δεύτερο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ και το ανέτρεψε και πήρε τη νίκη. Τι σημαίνει αυτό; Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα, έχει τις ψυχικές και φυσικές δυνάμεις να αντιδράσει, δεν τα βάζει κάτω, έχει νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Έχει κι ένα παικταρά, τον Ματ Ντάρμπισαϊρ που έχει τη δεινότητα να σκοράρει με ευκολία, έχει το εύκολο γκολ και κάνει τη διαφορά.
Όλα καλά αυτά. Εάν όμως σ’ ένα ματς δεν θέλει η μπάλα τον Νταρμπισαϊρ τι θα γίνει; Η αντίδραση και ο χαρακτήρας είναι το ένα, τα αμυντικά κενά είναι το άλλο. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει αυτά να σκεπαστούν κάτω από το χαλί επειδή η ομάδα αντέδρασε και έφερε τα κάτω πάνω. Άλλωστε, το φαινόμενο αυτό δεν παρουσιάστηκε σ’ ένα ματς, δεν είναι σημερινό αλλά από την αρχή της σεζόν.
Όταν μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους δέχεται 24 γκολ σε 17 αγώνες, είναι τεράστιο πρόβλημα. Πάλι καλά που σκοράρει με ευκολία αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Η Ομόνοια δεν λέει να μάθε από τα λάθη της και από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να δώσει λύση με τη δουλειά στις προπονήσεις, είναι πλέον ξεκάθαρο πως το πρόβλημα είναι στις επιλογές, στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών στην άμυνα. Γι’ αυτό και η λύση ακούει σε μετεγγραφή αμυντικού. Ναι, είναι δύσκολο να τερματιστεί συμβόλαιο, όμως ο Νταμπίζας θα πρέπει να βρει τον τρόπο σε συνεργασία με τη διοίκηση να αποδεσμεύσει ένα ποδοσφαιριστή που δεν έχει προσφέρει τίποτα (όπως ο Νασιμέντο) και να φέρει άλλον. Γίνονται προσπάθειες, όμως για την ώρα δεν έχει βρεθεί η λύση. Θα πρέπει να το παλέψουν, γιατί είναι κρίμα η Ομόνοια να μην υλοποιήσει τους στόχους της, για το κενό που παρατηρείται στην άμυνα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa